< >
Annonse:

Som et ektepar

Som et ektepar Sokker er som ektepar - de hører sammen to og to. Som i et ekteskap forsvinner av og til den ene parten og kommer aldri tilbake. Paret er ikke lenger fullstendig, og hva skal man gjøre med den gjenværende sokken? Gjerrigknarker uten fantasi stapper sparepengene i sokken og gir den så et nytt bruksområde. Men vi planlegger bedre! Trykk her for å besøke »

Smarte gjerrigknarker som helst sparer pengene sine i banken og får litt renter, gjør ikke slikt. De kjøper heller et lager av like sokker med samme farge. Når så en sokk forsvinner, er det ikke så ille. Du kan ganske enkelt vente til det samme skjer en gang til, dermed har du igjen et komplett sokkepar. Et nytt ”ekteskap” kan begynne ;-)

Når det gjelder strømper, blir det hele jo litt annerledes, siden strømpene er forbundet i ”topp”. Du kaster vel ikke strømpene når du får hull eller skader på det ene benet? Gjerrigfruen foreslår å klippe av det ødelagte benet og oppbevare strømpen til neste gang en annen strømpe går i stykker. Siden du har et lager av like farger og merker, er det en enkel sak å kle på seg en strømpe på hvert av bena. Dermed har du igjen et komplett par, selv om du jo faktisk går med to samtidig.

Jammen praktisk at det attpåtil gir litt ekstra varme mot kroppen, perfekt når sommerkveldene er kjølige og du skal på utefester hos noen gavmilde naboer med grillparty ;-)

Gjerrigknarken bestiller gjerne sokker på nett og satser alltid på å gripe fatt i gunstige tilbud. For tiden synes jeg La Redoute er en god leverandør med stadige rabatter til oss gjerrige. Ellers finner du jo stadige gode tilbud i vår kategori for klær og tilbehør. Utrolig hvor mange ganger man kan bestille slike ”åpningstilbud”...

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236