< >
Annonse:

Må man bruke penger på nytelse?

Må man bruke penger på nytelse? I dag kan man nok tro at kultur er dyre greier, det koster rundt hundrelappen å komme inn på kino, den sterkt subsidierte Operaen har billetter til mangfoldige hundrelapper og popkonserter koster skjorta. En vanlig dødelig gjerrigknark har ingen mulighet og vilje til å betale så masse for litt kulturell nytelse. Da er det godt det finnes kostnadsfrie alternativer.

Her forleden satt Gjerrigknarken og koste seg ved Nationaltheatret med medbrakt nistemat. Samtidig nøt jeg herlig musikk spilt av diverse gatemusikanter – helt gratis. Siden andre ”snillister” tømte lommene sine for småpenger, synes ikke jeg det var nødvendig!

Dersom man er oppmerksom på hva som skjer rundt seg (følg med i aviser og på internett), er det gode muligheter for både gratis musikk og kultur. Eller hva med en tur på et museum med barna eller rett og slett litt gratislesing av aviser på biblioteket? Der kan du ganske sikkert også låne både dvd’er og kanskje spill dersom været i sommer skulle bli kjipt.

Selv om Gjerrigknarken forstår at ikke alle kan bruke Oslo sine gratisarrangementer, er det en glimrende for å vise hva som finnes av muligheter der ute. Ta en kikk på denne siden for en saftig oversikt over helt gratis arrangementer i Oslo.

Hjelp andre med tips til hva man kan delta på som ikke koster fem flate øre! Sleng inn et tips eller ti til oss.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236