< >

Kort og godt i butikken

Kort og godt i butikken At Gjerrigknarken er spesielt opptatt av å spare når dagligvarene skal handles, det har jeg berettet om mange ganger tidligere. Du skulle kanskje tro at det er lite smart å betale med kort, en gjerrigknark bruker jo bare de pengene han har avsatt til handlingen. Men nei, etter at hyggelige kredittkort ble lansert, sparer gjerrigknarkfamilien min enda mer penger.

Selvsagt er dette også en ting som baserer seg på disiplin. Fakturaen vi mottar fra Trumf VISA betales på forfallsdagen og vi slipper renter. Andre sverger til for eksempel 365Privat Mastercard (detaljert oversikt) der du får god rabatt på bensin og diesel. Særlig god er rabatten hos Esso (85 øre per liter), mens du får 2% rabatt på alle andre bensinstasjoner - i hele verden.

Kjøper du ting via internett, bør du absolutt gjøre som Gjerrigknarken: brukte et kort som for eksempel Gebyrfri VISA (detaljert info) . På den måten har du full kontroll over bruken din og får attpåtil betalingsutsettelse inntil 45 dager.

Det gjelder å ha det rette kortet i lomma, alt etter hva du skal handle. Vi har selvsagt brukt Trumf i mange år og alltid fått inn kroner på det (vi har aldri handlet produkter, kun tatt ut penger som lønn for bruk av kortet). Nå har vi satset på Trumf VISA for å spare 2% istedenfor 1%. Er vel innlysende at det lønner seg? Attpåtil blir dette kortet brukt som et kredittkort, noe som betyr at pengene vi har på kontoen vår (ikke mye, men dog litt) kan forrente seg i fred inntil fakturaen fra Trumf VISA skal betales.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?