< >
Annonse:

Gjerrigknarken elsker bokklubber

Gjerrigknarken elsker bokklubber Selvsagt digger jeg biblioteker der vi kan låne bøker, tidsskrifter, dvd'er osv. helt gratis (nåja, skattepengene våre går jo dit også), men når det gjelder gaver til familie og venner, så sverger jeg så absolutt til bøker, lydbøker og alle ekstragavene som bokklubbene tilbyr. Naturligvis vet alle at Gjerrigknarken er en hund etter slike tilbud, alle heldige gavemottakere vet jo også hvordan jeg gjør det. Trykk her for å besøke »

Klarer du det også? Da anbefaler jeg så absolutt å bli medlem i diverse bokklubber, alt etter smak og behag. Kanskje du tilogmed har lyst til å forbli medlem når «tvangsperioden» er omme?

Som alltid er det viktig å påpeke at Gjerrigknarken er et ordensmenneske de luxe, har fantastisk oversikt over når medlemskap inngås og kan avsluttes. På samme måte som jeg har null problemer med å bestille all verdens vitaminer og piller og si opp abonnementet at once, klarer jeg å holde rede på når et år er omme for å stoppe bokklubbmedlemskapet mitt. I tillegg er det selvsagt viktig å avbestille månedens bok når tilbudet kommer!

De fleste bokklubbene fungerer slik at man må stå som medlem i ett år før man kan melde seg ut (alle tipsene nedenfor har dette som eneste vilkår). I tillegg må man ikke ha vært medlem i bokklubben det siste året for å kunne benytte seg av velkomsttilbudet. Men det finnes jo så mange klubber å velge mellom at det ikke byr på noe problem. Som oftest får du 3 bøker og ekstra godis for i overkant av en hundrelapp.

Det beste tilbudet er nok fra Bestselgerklubben, der du får et gavekort på kr. 1 500 om du kan bruke til valgfrie ting (bøker, dvd, leker, interiør, kjøkken osv.).

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236