< >
Annonse:

Billige hobbyaktiviteter

Billige hobbyaktiviteter Noen har for mye, andre for lite. Denne gangen snakker ikke Gjerrigknarken om penger, men om fritid. Folk som har stressende jobber og store familier skulle nok gjerne hatt mer fritid. Andre har for mye fritid og må finne på ting for å få tiden til å gå. Merkelig nok er det vel også slik at gruppen med for lite fritid har mer penger enn folkene med for mye fritid. Livet er urettferdig, gitt!

Heldigvis finnes det mange muligheter å hygge seg, for eksempel med en hobby som ikke koster all verden. Noen ganger kan hobbyen din til og med gi deg litt ekstra gryn i kassen. En samler kan i løpet av årene bygge seg opp en verdifull samling – bare tenk på frimerke- eller myntsamlinger. Jo lengre du oppbevarer tingene (slik at de blir sjeldnere), desto høyere blir verdien. Kanskje du har venner og bekjente som har noe å bidra med til samlingen din?

En annen hobby som nesten ikke koster noen verdens ting er patchwork, en teknikk der man ved å bruke gamle stoffrester får flotte tepper eller veggtepper. Å lage noe slikt gir tilfredsstillelse og enda mer glede dersom man gir teppene bort i gave. Andre hobbyer som gjerrigknarker bør ha, må jo være å hjelpe gamle slektninger å rydde på loft og låver.

Eller hva med den litt mer moderne hobbyen scrapbooking? Bli medlem i Creative Club så får du en kjempefin velkomstpakke - fullpakket med materiell for å komme i gang med scrapbooking for 0 kr (+ porto 49 kr). I tillegg får du et fotoalbum og et stempel - HELT GRATIS!

Har du gode tips til hva slags hobby man kan ha som god gjerrigknark? Hobbyen bør jo ikke akkurat være golf eller spilling av de nyeste pc-spillene - dyre ting er tabu. Det beste tipset får en premie fra gjerrigknarken!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?