< >
Annonse:

Sommersalg er gull verdt

Sommersalg er gull verdt Gjerrigknarker er alltid gode på planlegging - også når det gjelder kjøp av klær. Selvsagt vil et kult loppemarked eller en kjapp tur innom en Fretex-sjappe kunne gi gullkorn til en gjerrig persons klesskap, men vi støvsuger jo selvsagt andre butikker både på nett og i real life. Trykk her for å besøke »

Dersom du er i stemningen for en hyggelig jakttur i sentrum eller på det nærmeste kjøpesenter, kan du virkelig gjøre et kupp eller ti. Det er bare å dra med seg hele familien og sørge for å kjøpe inn det som måtte være nødvendig. Vi bør jo ikke glemme at det er fullt mulig å prute på varene, mange butikkansatte har anledning til å slå av litt eller gi deg noe ekstra når du legger igjen noen kroner i kassa.

Må nok innrømme at denne gjerrigknarken ikke er like ivrig til å besøke alle mulige klesforretninger, ofte er det vel så hyggelig å sitte hjemme i stua og kikke på forskjellige nettbutikker som har gode tilbud.

Selvsagt vil jo også det ta litt tid, men ingenting er hyggeligere enn å få pakker i posten og prøve klær i ro og mak i hjem og stue.

Vi anbefaler å ta en kikk på følgende nettsider som har salg så godt som alltid (men særlig nå som sommeren er på hell):

Ellos

Fashion Mixology

La Redoute

LinusLotta (for barn):

Nelly

Forøvrig er det kanskje ingen dum ide å sørge for å ha et kredittkort som gir rabatt på kjøp av klær, det har vi skrevet om i artikkelen som du finner ved å klikke på linken nedenfor.

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236