< >
Annonse:

Ta med restene

Ta med restene Nylig var vi ute og spiste sammen med andre i familien. Vi gjerrigknarker overspiser ikke og dermed ble det en del rester igjen. Selvsagt gjør vi som amerikanere og gode gjerrigknarker: ber om doggy bag for å ta med restene hjem. Ingenting smaker så godt som mat andre har betalt for!

I USA er det gjengs å få kelneren til å pakke inn restene som blir til overs og ta med hjem. Men hvorfor heter det doggy bag? Vel, for noen var det nok en gang en skamfull affære å be om noe slik, derfor ga man inntrykk av at det var hunden som skulle få restene. Men gjerrigknarker eier ikke skam og har ingen problemer med å be om doggy bag til restene.

Det er ikke ofte vi ser nordmenn som ber om å få med seg restene, kanskje gjester med småbarn gjør det slik at småtassene får i seg maten hjemme i alle fall istedenfor å hygge seg i lekehjørnet? Nå skal det jo også sies at en gjerrigknark ikke ofte befinner seg på restaurant, men du har kanskje opplevd nordmenn som får med seg maten hjem?

Vi er for rike og for godt vant? I alle fall er det grusomt for en gjerrig person å se hvor mye mat som blir liggende igjen når restaurantbesøket er over for mange.

Tør du be om doggy bag neste gang du går på restaurant?

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?