< >
Annonse:

Hold deg frisk

Hold deg frisk Jeg er nok en litt engstelig gjerrigknark, særlig når høsten kommer og sykdommene kryper nærmere oss. Ungene begynner å snufse, naboene havner i senga med alskens ufyselige diagnoser. Det er da gjerrigknarken begynner å se seg om etter hjelpemidler! Særlig de som er tilnærmet gratis. Trykk her for å besøke »

Jeg høres kanskje litt paranoid ut, men jeg er villig til å gjøre både det ene og det andre for å holde meg frisk. Det er sikkert nok å spise sunt, bedrive litt sport og i det hele tatt unngå alt som er farlig for helsa. Men gjør vi nå det?

For oss gjerrige finnes det så absolutt også kosttilskudd og slikt som kan hjelpe oss å holde formen oppe. Ikke nok med at høsten innbyr til slanking for gjerrigknarkens vedkommende, så satser jeg altså også på å bestille litt av hvert som skal hjelpe meg å holde sykdommen unna.

Denne gang bestiller jeg Bodyguard, bare navnet gjør at jeg føler meg trygg….HAHA, men det skader jo ikke å forsøke å holde immunforsvaret i sving med disse pillene i 30 dager som anses som en gratis prøve. Jeg må bare betale noen kroner i porto, det skal jeg alltids klare.

Men du har kanskje andre tips til hvordan vi kan holde oss friske i den mørke årstiden som nærmer seg? Det beste tipseren får tilsendt en overraskelse fra Gjerrigknarken! Kommenter ganske enkelt i feltet nedenfor!

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236