< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Lær opp de små

Lær opp de små Nei, det dreier seg ikke om at de små skal bli gjerrigknarker. Setter man barn til verden, bør man også sørge for at de blir kloke borgere som har kunnskap og kan foreta de riktige valgene senere i livet.

Vi foreldre forsøker selvsagt å gjøre alt som er godt for våre barn, men noen ganger er det kjekt å lure inn kunnskap via andre kanaler. Da er det stas å bruke hjelpemidler som andre har utviklet. Jeg tenker selvsagt på skolen og kunnskap som formidles der.

Selv om Gjerrigknarken er lærer, mener jeg det er viktig å støtte opp om basiskunnskapen fra foreldrenes side. La lærdommen bli lek allerede når barna er små. Og når vi er gjerrige, er det vel jammen kjekt at noen tilbyr oss hjelp til en rimelig penge.

Hør bare her:

Min Første 1-2-3

Gjennom Min Første 1-2-3 vil du støtte og utvikle ditt barns tallforståelse og naturlige matematikk-glede på en morsom og enkel måte – med 15 bokpakker som dekker 15 viktige matematiske emner for barn i førskolealder.

Verdien på startpakken er kr. 438, du betaler bare porto kr. 49.

Mine Første Fakta

I denne serien blir barna dine ordentlige forskere. I startpakken finner du et forstørrelsesglass som barna kan bruke i for eksempel naturen.

Verdien på startpakken er kr. 572, du betaler bare porto kr. 79.

Min Første ABC

Startpakken inneholder Alf og Betts sangbok og CD med 30 bokstavsanger, magnetbok med 60 magnetbokstaver, A-boken min og boken på CD, En praktisk veiledning til de voksne og et kortspill med bokstaver.

Her betaler du kun porto kr. 49 for startpakken.

Du er kanskje skeptisk til slike abonnementstilbud, men for alle tilbudene gjelder at du når som helst kan si dem opp. Hvorfor ikke prøve, det kan umulig skade å hjelpe barna på vei mot et voksent, gjerrig liv?

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?