< >
Annonse:

Bleiekrigen

Bleiekrigen En gjerrigknark med 'drittunger' er en super kunde for alle butikkjedene. Etter at Kiwi i flere år har hatt en super ordning med bleieavtaler og rabattordninger, har nå endelig de andre kjedene kommet etter. Slik funker markedsøkonomien, perfekt for alle med småunger og dårlig tid. Trykk her for å besøke »

De andre kjedene merket nok at bleiefamiliene handlet alle mulige andre varer hos lavpriskjeden Kiwi, ikke bare bleiene. Dermed er det ganske fantastisk hvor mye bleiekrigen gir av besparelser i familielommeboka. Vi gjerrige synes overhodet ikke synd på kjøpmennene som taper penger på bleiekrigen.

Ta en titt på hvordan rabattmulighetene er i skrivende stund:

Coop/Smartclub: Halv pris på pampers for Coop-medlemmer.

  • Meny: 50 prosent på alle Libero og Pampers bleier.
  • ICA: Hver 2. Pampers-bleiepakke gratis.
  • Rimi: Hver 2. Pampers-bleiepakke gratis. (Dobbelt stempel i bleiekortet)
  • Rema 1000: 2 pakker Liberobleier til prisen av 1.
  • Kiwi: Hver 2. Libero-bleiepakke gratis.

Som ekte gjerrigknark er du jo bare nødt til å utnytte de ekstra muligheten som du får ved å bruke kreditt- og rabattkort. Det burde du lese mer om i mitt tidligere blogginnlegg som så treffende heter ”Kort og godt i butikken”.

Visste du forresten at dersom du bruker noname-bleiene (for eksempel Landlord hos Rema 1000 eller First Price hos Kiwi), så får du pakkene helt ned i 5 kroner?

Vi snakker store besparelser for barnefamiliene når det er bleiekrig. Forhåpentligvis skjer det samme med brunosten også etter hvert. Men bleier selges jo på det frie markedet, mens brunost er et viktig norsk produkt som dessverre er underlagt norsk monopolsamvirke.

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236