< >
Annonse:

Godteristopp i oktober

Godteristopp i oktober Har du lyst på en fetere lommebok og en litt slankere kropp? Har du viljestyrke nok til å forsøke deg på godteristopp i en hel måned? Bli med Gjerrigknarken og unngå godteri i en måned. Kanskje du får lyst til å fortsette også? Trykk her for å besøke »

Nesten alle har et hyggelig sted der godteriet oppbevares, enten i kjøkkenskapet eller boden. Hos Gjerrigknarken er det vel ikke annerledes enn hos andre, godteriet må bare spises. Jeg er dønn avhengig. Skal vi forsøke å kvitte oss med avhengigheten?

For det første må jeg jo innrømme at godteristopp-kampanjen hovedsakelig dreier seg om to ting – spare penger og spare kilo. Derfor er det heller ingenting i veien for å gjøre dette på den enkle måten – godteri som du får gratis bør (under tvil) godtas :-).

Tenk deg en hel måned uten sjokolade, smågodt, potetgull og kjeks. Jeg skal gjøre et ærlig forsøk på nettopp det. Blir du med meg? Jeg har samlet sammen noen triks som skal hjelpe meg i kampen, men kanskje du har flere? Kommenter på Facebook.

Sov masse. Den som sover, synder ikke.

Unngå å se på reklame på TV. Den er laget for å vekke behov i deg.

Vær kreativ og bruk pausene du har til å gjøre noe morsomt, for eksempel scrapbooking. Aktive mennesker har ikke tid til å ”kose” seg med snacks.

Les en god bok – ikke kokebøker! Kanskje boken er så god at du glemmer snacksen som ”mangler”?

Unngå sinkmangel. Noen hevder at sjokosuget kommer av sinkmangel. Pass på at du spiser nøtter, havregryn, gulost, linser og oksekjøtt. Det er lite sink i kylling, fisk, grønnsaker, poteter og frukt.

Drikke fruktte (usøtet selvsagt). Hvorfor ikke prøve seg med en herlig blanding (1 liter sterk peppermyntete, noen skjeer honning og sitronsaft). Denne blandingen gir energi – sunnere enn sukkerbombene.

Fruktjoghurt. Ha alltid joghurt tilgjengelig i kjøleskapet.

Tyggegummi. Selv om denne må kjøpes, vil enkelte merke at de mister sjokosuget dersom de tygger mye.

Spis råkost og frukt. Spis oppskjærte gulerøtter, usaltede nøtter, frukt fra egen (eller andres?) hage.

Drikke vann. Ha hele tiden litt deilig og kjølig vann fra springen klar til å drikke.

Godterispising skal ikke være belønning. Dersom du er vant til å belønne deg selv med litt godis i blant, gjør heller noe annet sammen med andre. Hva med en gratis spasertur?

Gjerrigknarken vil ikke være en gledesdreper - tvert imot. Bli med meg i kampen for en fetere lommebok og en litt slankere kropp. Kanskje tilogmed humøret blir på topp selv om du ikke forventer det?

BLI MED I VÅRT ARRANGEMENT PÅ FACEBOOK. TI HELDIGE VINNERE FÅR EN SJOKOLADEPLATE HVER NÅR MÅNEDEN ER OMME. Kan dobbeltmoralen blir morsomme og heftigere? :)

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?