< >
Annonse:

Fordeler med å ligge syk

Fordeler med å ligge syk Gjerrigknarken sjøl har vært syk i noen dager nå og tilbringer mye av tiden i sengen. Det er ingenting superalvorlig, bare en lei høstforkjølelse som ikke vil forsvinne. Og verre er det ikke enn at jeg gleder meg over alt jeg tjener på å være syk. Men kanskje du kan hjelpe?

Jeg spiser lite og drikker svært mye. Det går stort sett i litt knekkebrød og kavring, men jeg drikker mye te. Fru gjerrigknark har et bra lager av tørkede brødrester fra brødmaskinen på supermarkedet som smaker godt til den usøtede teen min. Jeg har lært at det er viktig å drikke masse, men jeg vil jo ikke sløse med teen min. Helst bruker jeg et teegg med løs te. Da er det enkelt å porsjonere ut teen slik at den holder lenge, og jeg kan fint tørke den etterpå for å brukes om igjen. Vi ler vel ikke av Onkel Skrue som bruker teposene om igjen?

I det hele tatt drikker jeg masse vann. Siden jeg har vondt i halsen, klarer jeg ikke å drikke så mye vann på den måten jeg pleier – kaldt vann fra springen tilsatt litt frisk sitronsaft. Så sitronsaften sparer jeg – ville vel ikke smakt den uansett. Her går det mest i skosåle når det gjelder smak. Er forøvrig misunnelig på folket i Iveland som får Voss-vann rett i springen uten å betale i dyre dommer. Snart kommer vel Madonna på besøk?

Alle som kjenner Gjerrigknarken vet at det jo er et par kilo for mange her og der, da er en slik asketisk fase ikke dumt. Jeg har ikke lyst på mye mat og svetter samtidig som en gris. Det må vel bety litt for vekta. Har hørt at slike sykdomsperioder gjør at man får en ny iver til å bli kvitt litt ekstra unødvendig vekt. Jeg håper i det lengste!

Jeg er ganske direkte i min fremtreden. Her forleden ville et par kamerater komme på «sykebesøk» - skulle tro jeg var alvorlig syk. De lurte på om jeg trengte noe (de trodde vel jeg ville ha godteri), en glimrende anledning for å få litt praktiske greier istedenfor konfekt og blomster. Jeg ba om dopapir, paracet og te. Jammen var det en lykkelig gjerrigknark som kom seg i morgenkåpen for å pludre litt med kompisene!

Hva slags tips har du å komme med når man er syk? Hvordan kan man spare penger? Hva med et supert, gratis kjerringråd for å bli frisk igjen? Hjelp en stakkars gjerrigknark i nøden. Selvsagt belønnes et par av de beste tipsene med milde gaver i posten!!

 

PS: Gjerrigknarken har selvfølgelig samlet et knippe vareprøver for de som er redd for forkjølelse og trenger noe preventivt:

  1. Produktprøve på tran med jorbærsmak
  2. Gratis C-vitaminer
  3. Unngå snørr og gørr med Bodyguard
Tilbyder: Gjerrigknarken i feberfantasier
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?