< >
Annonse:

Ta husvasken i dag

Ta husvasken i dag Vi nordmenn er late og dumme. Vi betaler for å trimme, mens andre til og med betaler for at noen andre skal gjøre rent i huset ditt. Vis litt sparsommelighet i dag, kjære nordmenn!

Vi har stadig mer penger som vi må kvitte oss med. I byene ser man hippe folk som besøker nærmeste helsestudio for å svette litt eller vise seg frem.

Dersom du vil spare penger, finnes det enklere metoder. Vil du vise deg frem, bør du ganske enkelt ta frem skistavene dine og marsjere i godt tempo i nabolaget. Det gjør undertegnede, både for å få litt trim, men også for å slå av en prat med kjentfolk man ellers bare ser i biler.

Men det som virkelig gir meg tilfredsstillelse er husvasken hjemme. Etter en tøff arbeidsuke hvor hybelkaninene skyves til side for å nå frem dit vi skal, er lørdagen en perfekt dag for å gjøre rent. Og for en slitsom jobb det er. Jeg føler kondisjonen bli bedre for hvert støvfnugg som forsvinner.

Jeg misunner definitivt ikke hjemmehjelperne og andre proffe rengjørere som har dette som jobb, men som trimaktivitet med renhet og godlukt som resultat i "heimen" er det perfekt.

Det er få utgifter forbundet med rengjøringen, en støvsuger, mopp og litt vann er det som skal til. Ikke behøver vi særlig mer enn litt grønnsåpe for at det skal lukte herlig friskt i hus og heim. Og her på Østlandet er det forøvrig et supert vær i dag, så da blir det ekstra teppebanking og -lufting også.

Du lar vel ungene delta i husvasken også? De fleste liker det, særlig hvis du kutter strømmen til datamaskinen :). Smarte barn forstår jo også at de er ansvarlige for hybelkaninenes utbredelse... 

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?