< >
Annonse:

Vær forberedt til julen!

Vær forberedt til julen! Vi begynner å nærme oss julemåneden og alle gode råd er dyre, i alle fall for en gjerrigknark. Hvordan kan vi spare penger og samtidig glede våre medmennesker i juletiden? Jeg kan slappe av og gjespe videre; snart ferdig med det meste :). Trykk her for å besøke »

Selvsagt gjør en ekte gjerrigknark det som ligger vårt hjerte nærmest, vi baker julebakst sammen med gode venner og deler godene (ikke tvangsmessig slik Kristin Halvorsen og friends vil det). Vi besøker eldre slektninger og overrekker hjemmelagde gaver.

Du tenker kanskje "Dream on, dude!"? Vel, noe kan du sikkert få til som ikke koster gryn. Jeg benytter i alle fall alle anledninger til å sikre meg et lager med greie julegaver som kan glede store og små i slekta. La meg ta noen eksempler:

Sist onsdag startet DnB NOR med å gi bort skilandslagsluer til alle som dukker opp i banken, slike gaver varmer godt - bokstavelig talt.

I dag fikk jeg en stor pakke i postkassen fra Tanum bokklubbene - diverse bøker og gaver (jeg røper ikke hva - noen overraskelser må man jo bevare). Jeg tok imot et gavekort på kr. 1500 fra Tanum og måtte bare punge ut kr. 129 i porto - lukrativt bytte for mitt vedkommende.

For å gi venner litt høykulturell status har jeg invitert dem til å motta Morgenbladet gratis i 3 uker - samtidig kan jeg selv vinne en iPad. Godt med litt lesestoff i førjulstiden. Når nettene blir lange og kulda setter koser jeg meg forøvrig også med Dagens Næringsliv.

Jeg oppfordrer alle til å støvsuge mine undersider som forteller om alt mulig gratis mellom himmel og jord som gjør julen himmelsk herlig og billig!

Hvilke julegavetips eller førjulsgleder som ikke koster skjorta har du å komme med? 

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236