< >
Annonse:

Snart braker det løs

Snart braker det løs Gjerrigknarken gleder seg som et lite barn til førjulstiden - enda morsommere enn selve julen. Jeg elsker å være julenisse og dele ut gaver til gjerrige store og små i det ganske land. Bli med i Gjerrigknarkens Julekalender! Trykk her for å besøke »

I snart ett år har vi kost oss med arrangementet Gjerrigknarkens Julekalender 2010 på Facebook - det er like morsomt hvert eneste år å gjøre noe morsomt før jul. Ikke noe stress, ingen vanskelige oppgaver, ikke tenke for mye - bare ha det moro og håpe at man vinner - slik håper jeg dere gjerrige føler det.

Onsdag 1. desember 2010 er vi i gang igjen, selvsagt ikke bare med vår egen superenkle julekalender. I år som tidligere tar vi mål av oss til å ha den største og beste oversikten over julekalenderne i Norge. Men vi kjører samme policy som ifjor - ingen samvittighetskalendere uten premier eller kalendere som koster gryn. Det kan faktisk være så enkelt :).

Frem til 1. desember jobber vi beinhardt med å kvalitetsikre alle tidligere og nye julekalendere slik at du skal ha en god liste å starte med. Men vi tar så absolutt i mot gode tips om julekalendere fra deg - kanskje du kommer opp med gullbiten som gir deg 3 flaxlodd rett i lomma.

Til deg og andre som hvert eneste år er skeptisk til om Gjerrigknarken virkelig sender ut premier og om vinnerne eksisterer i det virkelige liv: Ja, jeg kommer også i år til å ta bilder av premiene som bevis. Men vinnerne kan forhåpentligvis tilkjennegi seg selv uten av folk behøver å spore dem opp i telefonkatalogen etc.

Men tilbake til den viktigste julekalender: vår egen. Kos deg i førjulstiden sammen med utallige gjerrigknarker på internett.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?