< >
Annonse:

Fra luft til 1 million

Fra luft til 1 million Gjerrigknarken har sansen for kreative ideer som kan gjøre oss eller andre rike. Andreas og Fredrik satser kreftene sine på byttehandel for å tjene penger, samtidig gi til et veldedig formål. Attpåtil kan du som deltaker vinne 10% av totalsummen. Følg luftens vei til millionen! Trykk her for å besøke »

- Konseptet handler om at vi har en ting eller et beløp som vi bytter mot noe vi ser på som mer verdt, forteller Andreas og Fredrik til Gjerrigknark.com. - Vi startet med å bytte luft, altså ingenting mot 5 kr og fortsatte derfra, og er nå på vei opp mot 1 million kroner. Siste tilskudd på byttefronten er en glamourkjole som ble brukt av Velvet i den norske MGP-finalen i 2009, sier Andreas. Kanskje du har noe å bytte som er verdt enn kjolen?

Uansett om du har noe direkte å bidra med eller bare vil følge med på dette prosjektet som passer glimrende for oss gjerrigknarker, så anbefaler Gjerrigknark.com deg å følge med på bloggen, Twitter og/eller Facebook. Her kan du få med deg hva gutta til enhver tid besitter og hvor mange de har byttet med. De fleste byttene dokumenteres med småvideoer; de er for øvrig ganske så morsomme. Ta f.eks. en titt på videoen med Tommy Steine :).

Fra luft til 1 million

Har du lyst til å bidra i byttehandelen kan du kontakte gutta på bytte@fralufttil1million.com.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?