< >
Annonse:

Hvordan feire jul på en spesiell og billig måte?

Hvordan feire jul på en spesiell og billig måte? For de aller fleste nordmenn dreier julefeiring seg om familiefeiring, dessverre ispedd litt for mye pengebruk - for vi må jo kose oss, ikke sant? Unnskyldningene for konsumkaoset er mange. Hva om du vurderer de følgende forslagene til en litt annerledes julefeiring? Har du flere?

Overnatt ved siden av juletreet. Dette er kanskje noe du kjenner igjen fra dårlige, amerikanske julefilmer, men ingen dum ide å tilbringe litt kvalitetstid ved siden av juletreet. En helt spesiell atmosfære med fantastisk lukt! Voksne kan gjerne forsøke dette også :)

Stikk på loftet og finn frem et gammelt, stort puslepill som passer for hele familien og gi det i julegave til hele familien. Skaff et stort underlag som er flyttbart, slik at du kan fjerne puslespillet fra stuebordet når det er klart for kaffekosen. Til nød kan du kjøpe et puslespill, men det er utrolig hvor mange som har slike liggende - til og med ubrukte!

Ta en spasertur med en pose og ta med kongler og grener til å lage litt pen dekorasjon, enten utenfor huset eller i stua. Bli med ungene og lag noen fine dekorasjoner mens du har tid.

Hva med å invitere naboer, venner og bekjente til ”åpent hus” 2. juledag? Be dem ta med seg kakerester og fat, så spanderer du husrom og litt drikke – i kulda anbefaler vi varme drikker som te, kaffe og kakao.

Inviter til en heftig kalorikveld mellom jul og nyttår der dere kan bytte julekaker. Julekakene som ble til overs hos deg, kan jo definitivt bli en hit hos naboen.

Hva med å arrangere en White elephant-fest der hver gjest tar med seg en totalt uviktig pyntegjenstand som de aller helst vil bli kvitt? Pakk inn gaven på forhånd og ha bytt-en-gave-kveld. Kvelden blir sikkert en suksess, jo teitere gave du har med, jo morsomme blir det hele.

Har du også en ide til hvordan vi kan gjøre julefeiring til noe mer enn en konsumbasert vi-sitter-og-stirrer-på-julegavene-julefeiring? Fortell meg og alle andre!

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236