< >
Annonse:

Bli fadder for en gutt eller jente for 9 kroner dagen - gjør en forskjell

Bli fadder for en gutt eller jente for 9 kroner dagen - gjør en forskjell Gjerrigknarken blir ofte gjort narr av - visstnok grinete, sparsommelig og egoistisk. Ja, på mange områder tenker jeg på meg selv og min familie, men vi har vært faddere for et fattig barn i mange år. Motsetning? Nei, du burde også bli fadder! Trykk her for å besøke »

I flere år har min gjerrige familie gitt et månedlig beløp til et fadderbarn i India. Du kan gjerne si at vi sparer penger på eget forbruk for å ha penger til å gi "jenta vår" i et fremmed land et bedre liv. Slik burde du også tenke.

Det er ganske utrolig at du for 9 kroner dagen kan utgjøre en forskjell for et barn som ellers ville vokse opp uten rent vann, uten tilgang til lege eller skolegang. Det er bare noen få plastposer som du kanskje betaler for uten å bry deg stort. DET er noe du burde tenke.

Vi gir et månedlig beløp og føler vi gjør stor nytte - både for jenta vi støtter, men også for lokalsamfunnet. Vi er med på å finansiere skole og helsevesen for andre også.

Det å fjernadoptere et annet menneske er spesielt. Vi får rapporter om skoleprestasjoner, helse, sosiale forhold osv. om "jenta vår", noe vi alle setter stor pris på.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?