< >
Annonse:

God jul, gjerrigknarker!

God jul, gjerrigknarker! Er du fornøyd med førjulstiden? Har du brukt høsten til å få tak i billige julepresanger for å glede deg selv og andre? Da er det på tide å senke skuldrene og nyte høytiden i lag med familien, venner og naboer. God jul, gjerrigknarker! Trykk her for å besøke »

Julen er rett rundt hjørnet og Gjerrigknarken sjøl kan senke skuldrene. Det burde du også gjøre snart. Kanskje du tar deg en tur til nærmeste shoppingsenter for å handle de siste gavene, men tenk ikke så mye på det materielle.

Innerst inne er det ingen, ikke engang småbarna i familien, som forventer fete gaver som koster all verdens. - Det er tanken som teller, er et godt uttrykk i Gjerrigknarkens ånd. Du behøver ikke å kutte ut gavene, men tenk over om det må være den dyreste mobiltelefonen eller den tykkeste boka.

At Gjerrigknarkens filosofi griper om seg, er tydelig. Folk blir mer bevisste på at butikkene skrur opp prisene i desember måned (du glemmer vel ikke Elkjøp-saken fra VG så lett?) - flere og flere kommer til å gjøre som Gjerrigknarken: finne passende julegaver året rundt. Det bør være et godt forsett for romjulen. Skaff deg julegaver og -pynt i romjulen når salget begynner.

Men i første omgang ønsker Gjerrigknarken deg en superduper julehøytid, enten du feirer jul med brask og bram eller ikke. Og for deg som ønsker andre gjerrigknarker en riktig god jul, har vi årets siste mulighet til å bli med på en typisk gjerrigknark-konkurranse - selvsagt i tillegg til vår populære julekalender:

1) Ønsk andre gjerrigknarker god jul i kommentarfeltet etter dette blogginnlegget.

2) Inviter dine venner til å "like" Gjerrigknark.com på Facebook (samtidig dytter vi enda en ekstrapremie dersom vi når neste "grense" på 30 000 tilhengere) og skriv antallet inn i samme kommentarinnlegg som ditt juleønske.

I romjulen trekker vi 10 vinnere som får forskjellige små, hyggelige premier (cd, dvd, flaxlodd).

For en perfekt måte å starte det nye året på - med en gave fra Gjerrigknark.com.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?