< >
Annonse:

Bli medlem hos hotellkjedene og spar bonuspoeng

Bli medlem hos hotellkjedene og spar bonuspoeng Hender det at du bor på hotell, enten privat eller pga. jobb? Uansett hvem som betaler, bør du sørge for å registrere overnattingene dine og opparbeide deg bonuspoeng. Bli medlem i alle kjedene!

Det er ikke akkurat en jevnlig foreteelse at jeg overnatter på hotell, men noen ganger skjer det jo. Og derfor følger jeg samme prinsipp som med bonusordningene i matbutikkene - jeg har dem alle bare sånn i tilfelle. Kanskje du har en jobb som gjør at du må overnatte på hotell med jevne mellomrom? Da blir det fort poeng...

Bruk bonuskort

Enten du bestiller hotellovernattingen selv eller ordner det gjennom jobben, kan du registrere overnattingene dine og på den måten tjene bonuspoeng som du senere kan ta ut i gratis overnattinger og andre supre tilbud.

Bo gratis på hotell - herlig.

Alle kjedene praktiserer muligheten til å registrere bonuspoengene også etter bestilling eller opphold, så det er no problem om noen andre bestiller for deg.

Det viktigste er vel at kortene er helt gratis, så det eneste du må huske på er at du a) har dem og b) bruker dem.

Jeg vet om følgende bonuskort, men kanskje du vet om flere (det finnes jo utallige i andre land)? Siden fordelene varierer litt, velger jeg å linke til sidene hvor du selv kan lese om fordelene. Men alle kjedene har sine fordeler!

Oversikt over hotellkjeder med bonuskort

Få gratis overnattinger med Hotels.com

En ting er å ha bonuskort hos de forskjellige hotellkjedene, men en annen mulighet er å samle overnattinger via Hotels.com. 

Når du har samlet 10 overnattinger, får du 1 bonusovernatting. Les mer om hvordan du utnytter reward-programmet til Hotels.com best mulig.

Foto: Dreamstime

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?