< >
Annonse:

Hvor går reisen?

Hvor går reisen? En ekte gjerrigknark nyter ferietiden hjemme i hagen eller hos fjern familie. Andre som har lyst til å se litt av verden, bruker nettet for å skaffe seg billigst mulig ferie. Her er noen tips fra Gjerrigknarken.

Tidligere har Gjerrigknarken anbefalt boligbytte som er en super anledning for deg som har et hus eller grei nok leilighet å bytte. Men det er jo ikke til å legge skjul på at mange har lyst på sol, varme, varmt vann og andre omgivelser og satser på tradisjonelle reisemåter. Du bør gjøre ditt for å spare noen kroner.

FERJE

For deg som ønsker å starte ferieturen med å reise med ferje til utlandet (eller om du bare ønsker deg en kort ferietur), bør du lese den omfattende testen i VG som nylig ble publisert. Her fikk Kielferjene til Color Line veldig bra vurdering, men overfartene Oslo-København, Oslo-Frederikshavn og Bergen-Stavanger-Hirtshals var ikke så ille de heller. 

De kjappe svippturene med Color Line fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals eller Fjordline fra Kristiansand til Hirtshals er jo supre alternativer for dem som vil komme seg kjappest mulig over til det store utland.

FLY

Når det gjelder fly bør man sjekke både flyselskapenes egne nettsider og sammenligningstjenestene. Det er vanskelig å få et overblikk over hvor de billigste billettene til enhver tid befinner seg, for det ser ikke ut at det finnes den webtjenesten som har komplett oversikt.

Jeg pleier å sjekke følgende flyselskaper, alt etter hva slags ide om tur jeg har:

KLM

Widerøe

SAS

Finnair

Ryanair

Norwegian

Samtidig sjekker jeg ut online reisebyrå som

Supersaver

Reisefeber

Expedia

Go To Gate

Ebookers

Greit, det var enkelt før i tiden da man måtte innom reisebyrået i byen og høre hva de anbefalte. I dag må du gjøre jobben selv og stole på hva andre venner og bekjente forteller deg - men det er jo litt spennende også, ikke sant? Gjerrigknarken ønsker deg en god planlegging av ferien!

Tilbyder: Gjerrigknarken
Leter du etter noe spesifikt?