< >
Annonse:

Bli støttekontakt med fordeler

Bli støttekontakt med fordeler Enten du er skoleelev, pensjonist eller bare har litt fritid til overs, bør du vurdere om støttekontakt kan være noe for deg. Det gir både gleder og fordeler! Eller hva sier du til gratis kino, bowling osv.?

Mange personer trenger støttekontakt av ulike årsaker. Noen fordi de har vanskelig for å komme seg ut på egenhånd eller trenger hjelp og støtte for å mestre forskjellige fritidsaktiviteter. 

Aktiviteter for en støttekontakt kan være å dra på turer, komme på besøk hjemme, være med på biblioteket, på disko, på kafé, kino eller andre ulike arrangementer

Som oftest bestemmer du selv sammen med personen du er støttekontakt for hva dere skal gjøre. Da er det kjekt å vite at du som støttekontakt får litt betalt for jobben og i tillegg får fordeler i form av gratis inngang og transport, siden du er ledsager.

Gjerrigknarken har selv vært støttekontakt mens jeg gikk på videregående, det er trivelig å vite at man gjør noe nyttig i fritiden samtidig som man på en enkel måte dekker kostnadene for konserter, kino, bowling og hva det måtte være.

I kommunen der du bor er det ganske sikkert flere som venter på støttekontakt, kanskje de venter på nettopp deg? Ta kontakt med kommunen din og hør om de er i beit for litt hjelp. Du tjener altså både lønn, får dekket utgifter til aktiviteter sammen med den som trenger litt hjelp og samtidig gjør du noe samfunnsnyttig.

Tilbyder: Kommunene
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236