< >
Annonse:

Ikke vær redd for å klage

Ikke vær redd for å klage Er en gjerrigknark misfornøyd med noe, skal man ikke nøle med å klage. Du har kanskje ikke tenkt over å klage dersom du er misfornøyd på kino, men billettene er i dag så dyre at der burde du tenke om igjen.

De stadig stigende kinoprisene har vært en kilde til mye smerte og tirader av ukvemsord for gjerrigknarker over hele landet. En kino-forestilling i 3D koster nå opp i mot 160 blodige kroner. Det blir dyrt, ikke bare fort, men med en gang.

Skal man regne inn reisekostnader og proviant i tillegg blir det tilnærmet uoverkommelig. Imidlertid er det av og til sosiale forpliktelser som gjør at en må bevege seg ut blant de vanlige døde, og delta på sammenkomster som tidvis ender i en kinosal.

Da gjelder det å være oppmerksom – ikke bare for å få det fulle utbytte av hver eneste blodkrone det kommunale foretaket har skvist ut av deg, men også fordi hver minste detalj kan gi deg full refusjon – og gjerne dobbelt opp.

Veien til den gode kinoopplevelsen er nemlig gjennom feilsteg fra de ansatte og ubehageligheter fra dine medkinogjengere. Uvøren oppførsel som intens smatting, høylydt snakking og andre forstyrrende elementer er alle berettigede grunner til en klage, på lik linje med dårlig bilde, dårlig lyd, avbrudd i filmen, og at lyset skrudde seg på for tidlig.

Et eksempel på en klage kan se slik ut:

"Hei. Jeg så Shame mandag 8. januar kl 12:00 i MB 1. Lyset gikk på under forestillingens siste 15 minutter. Dette var i den avgjørende delen av filmen, og var svært forstyrrende for min kino-opplevelse.

Dette er synd, fordi det ga en forsuret avslutning på en ellers god film. Det er for meg i ettertid delvis uklart hva som faktisk foregikk i disse 15 minuttene, på grunn av svakt bilde. Så da skulle jeg gjerne sett at jeg fikk en ny billett, så jeg kunne fått sett denne filmen på nytt i en annen sal."

Man er selvfølgelig ikke forpliktet til å se sammen filmen to ganger. En gang holder, og har man behov for å se den på nytt, er det fult mulig å se den på datamaskinen hjemme.

Overnevnte klage ga en gjerrigknark vi kjenner en uttelling på hele to kinobilletter som fritt kunne brukes på hvilke forestillinger jeg ønsket. En god fangst på 5 minutters arbeid. Måler man billettenes verdi i penger, nærmer man seg nemlig et godt advokatsalær [(160*2*5(12))=3520 kroner]. Men vi holder jo ikke på med dette hele tiden...

Tilbyder: En anonym gjerrigknark
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?