< >
Annonse:

Kjøp magasiner og blader digitalt til rabatterte priser

Kjøp magasiner og blader digitalt til rabatterte priser Å kjøpe magasiner og blader digitalt er både billigere og mer miljøvennlig enn å kjøpe de på papir. Vi viser deg her hvordan du kan kjøpe blader som feks Cosmopolitan, Marie Claire, Elle, BusinessWeek, Men's Health, Dine Penger, MacWorld med flere direkte på nett, uten dyre mellomledd. Les dem så på ditt nettbrett, iPad eller på PC om du ønsker det. Trykk her for å besøke »

Det 21. århundre er her, og verden har kommet så langt at en nå slipper å måtte gå til den svindyre kiosken på hjørnet for å kjøpe favorittmagasinet sitt. Neida, alt du behøver å gjøre er å bestille det digitalt via nett, hjemme fra sofakroken. Tjenesten Zinio muligjør nemlig dette.

Zinio tilbyr deg både å kjøpe enkeltutgaver og abonnement på dine favorittblader. Både utenlandske og norske magasiner har de i sin digitale bladkiosk. De har alle de store internasjonale magasinene og mange av de norske også.

Slik går du frem for å kjøpe og lese blader ved hjelp av Zinio:

  1. Registrer deg som bruker på sidene deres
  2. Foreta kjøp av ønsket magasin eller blad
  3. Last ned deres app til iPad eller Android
  4. Logg inn i app'en med brukernavn og passordet du opprettet i steg 1

Du vil så ha tilgang til å lese alle dine magasiner og blader i ro og mak, hvor som helst og når som helst - til og med på mobilen. Det er slutt på å måtte huske på å ta med seg det bladet med den artikkelen man ikke fikk tid til å lese.

En god gjerrigknark tenker både på lommebok og miljø!

Tilbyder: Zinio
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?