< >
Annonse:

Kutt påslaget du betaler for strømmen til 19,- måned. Dette kan du ikke "bestille" på vanlig måte!

Kutt påslaget du betaler for strømmen til 19,- måned. Dette kan du ikke Her tar vi kutting av strømkostnader enda lenger. Vi viser deg hvordan du kan sørge for at du får absolutt billigst pris fra strømleverandøren - så lite som 19 kroner per måned er mulig. OBS: dette tipset er for viderekomne! Trykk her for å besøke »

Sett deg først inn i ulike strømavtaler

Er du ikke kjent med bytte av strømavtaler bør du først sette deg inn i de ulike hovedtypene av strømavtaler som eksisterer, dette har vi skrevet om tidligere i innlegget «finn billigste og beste strømleverandør».

Selskapene kaller avtalene sine for veldig mye rart, men de aller aller fleste kan kokes ned til en av følgende grunnleggende avtaler:

  1. Standard variabel pris
  2. Fastprisavtale
  3. Spotpris med påslag

Vil du vite mer om de ulike avtaletypene står dette forklart i vårt tidligere blogginnlegg, som du finner her. Tradisjonelt har vi anbefalt spotpris med påslag til de fleste, men vi understreker likevel at det kan være forhold som gjør at du bør velge en annen type avtale.

Konkurransen mellom strømselskapene hardner til - dette kan vi som gjerrigknarker utnytte

I det siste har konkurransen mellom strømleverandørene blitt stadig hardere, noe som har resultert i at vi forbrukere kan få noe ekstra «på kjøpet» når vi velger strømleverandør. Eksempelvis har vi tidligere skrevet om at NorgesEnergi og Fjordkraft gir deg 500 kroner fra henholdsvis Elkjøp/Lefdal og Expert om du bytter til de.

Dette er bare positivt for oss forbrukere og leder oss inn på det første tipset vi har for ekstremsparere; det er nemlig ikke bare slik at strømselskapene kjemper hardt for å få deg som kunde, de kjemper like hardt for å beholde deg.

Sikre deg en spotprisavtale med påslag på kun 19 kroner måneden hos Norges Energi

En gjerrigknark ved navn Knut tipset oss om denne muligheten. Han sa han tidligere i år hadde benyttet gavekorttilbudet til Norges Energi, men at han så hadde funnet at Ustekveikja hadde en 10 kroner lavere månedspris enn det Norges Energi hadde (39 kroner istedenfor 49 kroner). Knut ønsket da å bytte, og satte i gang med strømbytteprosessen. Det som skjedde så var svært interessant. Som Knut selv sier det:

«Her om dagen fikk jeg telefon fra Norges Energi som sa de ønsket å beholde meg som kunde og derfor hadde et tilbud om en deal som man ikke kunne "kjøpe", fikk spotavtalen deres og kun 19kr i fast måndesgebyr. Jeg sa "ja takk".»

Norges Energi er altså så ivrige på å beholde kundene sine at de i dette tilfellet kom med et svært godt mottilbud. Som Knut sier, et tilbud som ikke kan kjøpes eller du ikke får på noen annen måte. Dette er gode nyheter for gjerrigknarker som ønsker en lavest mulig strømpris.

Gjør som følger:

  1. Bytt til Norges Energi
  2. Ved første mulige anledning bytt til en annen lavprisleverandør
  3. Vent og håp på at Norges Energi kontakter deg

Vi garanterer ingenting, men det er verdt å prøve for de som tar sparing på strømutgifter alvorlig.

Tilbyder: Norges Energi
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?