< >
Annonse:

Se film enkelt og billig online - oversikt over streamingtilbydere i Norge

Se film enkelt og billig online - oversikt over streamingtilbydere i Norge Du laster kanskje ned filmer ulovlig? Slikt anbefaler vi ikke, men det finnes andre alternativer hvor man ikke bruker så mange kroner på filmleie. Har du sjekket ut alle mulighetene for å se film online? Gjerrigknarken gir deg en god oversikt over de forskjellige tilbyderne ? selv om det i skrivende stund er varmt og sola skinner. Men kvelden kommer og det dårlige været også? Trykk her for å besøke »

MÅTER Å SE NETTFILM PÅ

Det vanligste er at filmene strømmes over internett. Du ser på filmen med en gang du starter avspillingen. Noen av tjenestene tilbyr deg å laste ned filmen, slik at du selv kan bestemme når du vil se den. Da blir visningen også gjerne i bedre kvalitet.

FILMLEVERANDØRER SOM TILBYR FILMER:

Det finnes stadig flere leverandører som gir deg filmer. Vår erfaring tilsier at du bør ta en kikk på flere av dem, før du eventuelt bruker dine oppsparte kroner - i alle fall på abonnementstjenestene. Nedenfor finner du litt info om de forskjellige tilbyderne som er tilgjengelige i Norge for tiden. Vet du om flere? Kommenter under denne artikkelen!

CDON

CDON er selvsagt mest kjent for sin rikholdige nettbutikk med dvd’er, blu-ray, bøker, musikk, elektronikk og mye mer. Men de tilbyr også Video on demand. Filmene som streames koster alt fra 0 (Månedens tilbud – denne måneden Brighton Rock) til kr. 49 per stykk.

Fordelen med denne tjenesten er jo at du ikke behøver å binde deg til noe abonnement. Du må forresten se filmene på datamaskinen, men kan selvsagt koble maskinen til en ekstern TV eller lignende.

Se nettfilm med familien

FILMNET

Filmnet distribuerer C More Film og gir deg bl.a. mange skandinaviske filmer og serier, men selvsagt også amerikanske. De har mange barnefilmer. Filmnet koster kr 79 pr mnd. Test 1 måned gratis, og få deretter 5% rabatt dersom du er Coop-medlem. (Testtilbudet kan brukes av alle, enten du er Coop-medlem eller ikke)

VODDLER

Den svenske filmtjenesten Voddler er noe rotete satt opp, men så snart du har registrert deg, finner du lett en rekke gratisfilmer og filmer du kan leie for en rimelig penge (fra 9-39 kroner).

SF ANYTIME

SF Anytime har et greit utvalg med størst vekt på film, men virker rett og slett litt kjedelig. Du finner filmer fra kr 9 – 49. Enkelt å finne frem.

VIAPLAY

Viaplay er populær hos mange fordi de også serverer mengder med sport, i tillegg til filmer og tv-serier. Viaplay har mange nye filmer fra for eksempel Disney og NBC Universal.

Tjenesten er abonnementsbasert. Ønsker du kun å se på filmer og serier, får du første måned gratis og betaler deretter kr 79 pr. mnd. Dersom du ønsker sporten i tillegg, koster det deg kr 199 i måneden (og det finnes ikke noe gratistilbud i starten dessverre).

NETFLIX

«Alle» har vel hørt om Netflix som serverer internasjonale hits på en rekke, selv om mange er skuffet over et begrenset utvalg. Men Netflix har førsteretten til å vise Warners filmer. En av Netflix sine fordeler er at tjenesten er ganske plattformuavhengig.

Netflix koster kr 79 i måneden, men den første måneden er gratis dersom du ønsker å teste!

HBO NORDIC

HBO er kjent for sine supre tv-serier og lokker dermed også mange nordmenn til sin strømmetjeneste som startet i vår.

Dette er en ren abonnementstjeneste som koster deg 79 kroner i måneden, du kan stoppe abonnementet når som helst.

FILM2HOME

Film2home er en grei tjeneste der du enkelt kan finne frem til filmer – som Film2home har et greit utvalg av. Du kan velge mellom å leie filmen direkte via bredbånd eller å laste ned filmen til din PC.

Filmene har vanligvis en pris på mellom kr 3 til 49. 

HEADWEB

Headweb er en svensk filmtjeneste som leier ut filmer. Du kan se noen eldre filmer gratis eller betale fra kr 5 – 39 for nyere filmer. Denne tjenesten tilbyr en del spesielle filmer som ikke er lette å finne hos andre tilbydere.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236