< >
Annonse:

Er du forsikret hos Gjensidige? Slik får du kundeutbyttet ditt tidligere enn planlagt

Er du forsikret hos Gjensidige? Slik får du kundeutbyttet ditt tidligere enn planlagt Gjensidige er endelig klar til å dele ut utbytte til sine kunder igjen - en kjekk fordel for alle som er skadeforsikringskunder i selskapet. I 2023 får kundene tilbake 11,1% av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Utbetaling skjer i slutten av juni, men du kan enkelt få pengene allerede nå. Trykk her for å besøke »

Kundeutbytte er en unik fordel for deg som er skadeforsikringskunde i Gjensidige i Norge. Når selskapet gjør det bra, betaler de aksjeutbytte til dem som eier aksjer der.

Gjensidigestiftelsen er den største eieren med 62 % av aksjene. Stiftelsen får derfor 62 % av aksjeutbyttet når Gjensidige går med overskudd. Dette aksjeutbyttet gir Stiftelsen videre til Gjensidiges skadeforsikringskunder i Norge som kundeutbytte.

Størrelsen på kundeutbyttet du får utbetalt er avhengig av hvor mye du betalte for skadeforsikringer i året som gikk. Beløpet varierer fra år til år, og i 2024 får du tilbake 11,1% av det du betalte for skadeforsikringene dine i 2023.

Pengene er satt til å bli utbetalt i slutten av juni, men du kan på en enkel måte fremskynde utbetalingen - kjekt dersom du trenger penger nå.

Det eneste du må gjøre er å logge deg på og krysse av for å få pengene. Der kan du også endre kontonummer eller sjekke om du i det hele tatt har et kontonummeret registrert for utbetaling. Anbefales!

Tilbyder: Gjensidige
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: