< >
Annonse:

Er du forsikret hos Gjensidige? Slik får du kundeutbyttet ditt tidligere enn planlagt

Er du forsikret hos Gjensidige? Slik får du kundeutbyttet ditt tidligere enn planlagt Gjensidige er endelig klar til å dele ut utbytte til sine kunder igjen. Utbyttet ble satt på vent pga. koronaviruset. I 2020 får kundene tilbake 13,7% av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2019. Utbetaling skjer i november, men du kan enkelt få pengene tidligere. Trykk her for å besøke »

Kundeutbytte er en unik fordel for deg som er skadeforsikringskunde i Gjensidige i Norge. Når selskapet gjør det bra, betaler de aksjeutbytte til dem som eier aksjer der.

Gjensidigestiftelsen er den største eieren med 62 % av aksjene. Stiftelsen får derfor 62 % av aksjeutbyttet når Gjensidige går med overskudd. Dette aksjeutbyttet gir Stiftelsen videre til Gjensidiges skadeforsikringskunder i Norge som kundeutbytte.

Størrelsen på kundeutbyttet du får utbetalt er avhengig av hvor mye du betalte for skadeforsikringer i året som gikk. Beløpet varierer fra år til år, og i 2020 får du tilbake 13,7 % av det du betalte for skadeforsikringene dine i 2019.

Pengene er satt til å bli utbetalt i november 2020, men du kan på en enkel måte fremskynde utbetalingen - kjekt dersom du trenger penger nå.

Det eneste du må gjøre er å logge deg på og krysse av for å få pengene. Der kan du også endre kontonummer eller sjekke om du i det hele tatt har et kontonummeret registrert for utbetaling. Anbefales!

Tilbyder: Gjensidige
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈