Sparetips: Diverse

Her finner du sparetipsene som ikke passer inn i de andre kategoriene, men de er minst like gode!
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Få opptil 50% rabatt på eliteseriekamper
Coop har inngått samarbeid med Norsk Toppfotball og gir nå 30-50% rabatt på ordinære billetter til eliteseriekamper. Er du glad i fotball, lønner det seg fort å bli medlem i Coop-kjeden.
Slik unngår du at parkbesøket tømmer lommeboka
I sommer er det mange barn som gleder seg til spennende opplevelser og skrekkblandet fryd på besøk i de etter hvert mange ulike temaparkene i inn- og utland. Men det kan fort bli en dyr opplevelse for lommeboka...
Slik ordner du gaver og bøker for 3 000 kroner!
Tipseren Leif kommer med et betimelig spørsmål: Hvorfor ikke kombinere to forskjellige velkomstgaver fra bokklubbene Bokklubben Nye Bøker og Bestselgerklubben og få gavekort på til sammen 3 000 kroner! Godt spørsmål :)
Slik får du flest mulig fridager i vår
Har du mulighet til å ta ut fridager når du selv ønsker det (eller kanskje du er kjappere til å spørre enn kollegene), finnes det smarte trekk som gjør at du kan få miniferier innimellom til å vare ekstra lenge. I 2017 har du endel muligheter.
Utnytt rabattene til boligbyggelaget
Mange melder seg inn i et boligbyggelag når de overtar en bolig i et borettslag eller sameie, men det kan være smart å bli medlem i ditt nærmeste boligbyggelag uansett. Du samler ansiennitet, men i tillegg får du en rekke fordeler som kjapt sparer deg for medlemskapet.
Slik reparerer du en ødelagt glidelås - dette trikset bør du kjenne!
Alle kjenner problemet: Glidelåsen på ryggsekken, jakka eller genseren lukker ikke ordentlig. Prøv dette enkle trikset som kan løse floken og reparere den ødelagte glidelåsen.
Lag kort selv til alle anledninger - bursdag, jul, påske, morsdag, farsdag osv.
Kjøper du mange kort i løpet av et år til alle mulige anledninger? - Lag kort selv istedenfor og spar penger, sier tipser Aina til Gjerrigknark.com. Hun forklarer hvordan.
10 tips for å gjøre begravelsen så billig som mulig
Du husker kanskje begravelses-agenten fra westernfilmer i gamle dager? Jepp, den sortkledde personen som så ut som en gribb og målte opp cowboyheltene FØR de skulle duellere. I dag er vi smartere og sørger for billigst mulig begravelse - med mine triks kan du sikre deg.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.