< >
Annonse:

Bruk lystelt for å selge ting lettere på Finn osv.

Bruk lystelt for å selge ting lettere på Finn osv. Skal du ha suksess med å selge ting og tang på Finn, Facebook, Tise eller i andre kanaler, vil du fort merke at det lønner seg å ta best mulig bilder. Da er det utrolig kjekt med et lystelt - og et slikt kan du enkelt trikse deg til via en velkomstgave. Trykk her for å besøke »

Å presentere det du skal selge på best mulig måte er alfa og omega, men samtidig kan det koste flesk å investere i proft utstyr. For mange av oss småselgere holder det i massevis med et lystelt.

Dersom du bestiller to utgaver av fotobladet Digital Foto (der du jo kan lære masse om fotografering) for 148 kroner inkludert porto, får du et bærbart lystelt verdt 499 kroner.

Lysteltet gir bildene dine et profesjonelt uttrykk fordi det gir en ensartet bakgrunn. De innebygde lampene lyser opp motivene dine perfekt hver eneste gang uten gjenskinn, skygger og refleksjoner.

Lystelt for å selge ting på Finn

Når du ikke bruker lysteltet, er det enkelt å pakke det bort. Lysteltet har USB-tilkobling, slik at du kan få strøm til LED-lyset via en stikkontakt, en datamaskin eller en powerbank.

Tilbyder: Digital Foto
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈