< >
Annonse:

Bli publikum til humorshowet Skinnet Bedrar - helt gratis

Bli publikum til humorshowet Skinnet Bedrar - helt gratis TvNorge er på jakt etter publikum til det nye humorshowet Skinner Bedrar som skal spilles inn i desember på Fornebu. Billettene er gratis - men det er førstemann til mølla! Perfekt for deg som vil finne på noe gøy uten å bruke penger! Foto: Pexels. Trykk her for å besøke »

Skinnet Bedrar

Programleder Ronny Brede Aase får med seg et rullerende humorstjernepanel når han skal lede det helt nye gameshowet Skinnet Bedrar.

Skinnet Bedrar er et helt nytt gameshow der et rullerende humoristpanel får testet hvor gode de er på å avsløre bløffmakere. De skal vurdere tre og tre personer som hevder å ha ulike roller eller talenter, og de må gjette på hvem som er ekte og hvem som forsøker å lure dem. Programmet ledes av Ronny Brede Aase, og i hver episode får han med seg tre nye humorister i panelet.

Følgende kjendiser blir å finne i Skinnet bedrar-panelet: Linn Skåber, Jenny Skavlan, Jan Thomas, Jon Almaas, Harald Eia, Marte Stokstad, Calle Hellevang-Larsen, Jonis Josef, Solveig Kloppen, Tinashe Williamson og Petter Schjerven.

Innspilling skjer 5., 7., 9., 13., 16. og 18. desember. Vi har to sendinger hver dag. Oppmøte for publikum er 12.00 og 17.15 alle dagene. Innspillingen er på Gateway Studios Fornebu, Forebringen 53.

Tilbyder: TvNorge
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: