< >
Annonse:

Få WI-FI inspeksjonskamera med 3,5 meters kabel

Få WI-FI inspeksjonskamera med 3,5 meters kabel På steder som er vanskelig å nå er det kjekt å ha et kamera man kan inspisere med. Bestiller du 2 utgaver av Illustrert Vitenskap får du med et slikt kamera, verdt 599 kroner. Trykk her for å besøke »

Koble det nye, smarte inspeksjonskameraet til en telefon, et nettbrett eller en PC, og få knivskarpe bilder direkte på skjermen.

Inspeksjonskameraet er utstyrt med et kamerahode på kun 8 mm, slik at det kan komme til nesten overalt. Og med en kabel på hele 3,5 meter, kan du rekke inn i de fjerneste kroker eller dypt ned i avløpet.

Kameraet er vannresistent og utstyrt med en justerbar LED-lykt. Det gjør at du kan undersøke mørke steder det ellers er umulig å komme til med en lommelykt. Den lange kabelen kan dessuten bøyes og vris, slik at du kan se både gjennom rørbøyer og rundt hjørner.

Med inspeksjonskameraet er det ingen sak å undersøke motorrommet på bilen, hulrommet i en vegg, et tett avløp eller inne i et takutstikk. Du kobler bare en telefon, et nettbrett eller en PC til inspeksjonskameraet. Dermed er du i gang.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈