< >

Gratis klamydiatest for hjemmetesting

Gratis klamydiatest for hjemmetesting Føler du det er på tide å teste om du har klamydia, er det kanskje ikke slik at du ønsker å gå til legen med en gang. Folk i Oslo, Akershus og Bergen kan bestille gratis utstyr for å teste seg selv. Andre må oppsøke lege eller helsestasjon.

Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon som oftest rammer unge mennesker. Du merker ikke om du er smittet, så derfor er du nødt til å testes dersom du mener at sannsynligheten er tilstede (du skjønner hva jeg mener, ikke sant!).

Klamydiatest for deg som er bosatt i Oslo, Akershus og Bergen

Du kan altså bestille gratis klamydiatest på internett dersom du er bosatt i Oslo, Akershus og Bergen. Grunnen er selvsagt at du må få behandling i etterkant dersom det viser seg at du har klamydia.

Oslo universitetssykehus: Bestill testutstyr

Haukeland universitetssykehus: Bestill testutstyr

Klamydiatesting for deg som er bosatt andre steder i landet

Som nevnt, dersom du er bosatt andre steder i landet er du nødt til å oppsøke lege eller helsestasjon. Selvsagt har helsepersonell full taushetsplikt! 

Dersom du kvier deg veldig for å la deg testes hos din fastlege eller på helsestasjonen, finnes det også muligheter for å bestille testutstyr på internett - men dessverre ikke gratis.

Unilabs tilbyr testutstyr til endel hundrelapper, men for å få bukt med infeksjonen, er du uansett nødt til å oppsøke lege i etterkant.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈