< >
Annonse:

Få sett med tre presisjonsverktøy i velkomstgave

Få sett med tre presisjonsverktøy i velkomstgave Vil du gjøre mer selv i hjemmet ditt, er det kjekt med presisjonsverktøy for å gjøre ting på en ordentlig måte. Bestiller du to utgaver av bladet Gjør Det Selv for kr 178 inkl. porto, får du et sett med tre presisjonsverktøy i velkomstgave. Trykk her for å besøke »

Du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.

Velkomstgaven inneholder følgende:

Snekkersett

Med snekkersettet har du muligheten til å lage sterke, skjulte treskjøter. Snekkersettet, som er laget i robust aluminium, sikrer at sammenføyningene dine alltid blir sterke og nøyaktige. Med snekkersettet kan du undersenke skruer i en vinkel, slik at det er enkelt å lage solide sammenføyninger som ikke synes. Med til settet følger det tre forskjellige størrelser bor og tre borstoppere, slik at du alltid kan velge akkurat det verktøyet som passer til oppgaven.

Multivinkel

Med en multivinkel har du muligheten til å måle ukurante og skjeve vinkler nøyaktig, for deretter å overføre dem til det emnet du skal tilpasse. Multivinkelen er til stor hjelp til en skråskåret stein når du legger en belegning, til flisene på gulvet på badet eller til oppstreking av et innhakk på et treemne. Multivinkelen kan justeres i fire forskjellige retninger og deretter låses, slik at du kan ta med deg målet dit du skal sage eller skjære. Multivinkelen er derfor til stor hjelp ved en lang rekke gjør det selv-prosjekt.

Konturmål

Konturmålet er smart når du skal tilpasse et emne til uregelmessige former. For eksempelvis hvis et gulvbord skal passe rundt en profilert stolpe eller til en utskjæring rundt en skjev vinkel. Konturmålet fungerer ved at du legger det inn mot et emne, slik at alle de små stiftene i målet former en nøyaktig mal som er en kopi av emnets profil. Konturmålet er hele 26 cm langt, slik at det kan gape over selv store emner.

Tilbyder: Gjør Det Selv
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈