< >
TIPS: Vinn iPhone 11, Playstation 4, Bose headsett, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Få stor hestepakke og Puma-veske - Penny & Friends

Få stor hestepakke og Puma-veske - Penny & Friends Har du noen i familien som elsker hest? Nå kan du bestille en prøvepakke fra Penny & Friends - magasin, bok, dagbok-kalender, kosehest, halssmykke og en kul veske fra Puma. Det eneste du må dekke er porto kr 29. Trykk her for å besøke »

Penny & Friends er den beste pakken for deg som elsker hester! Å vekke leselyst – og holde den i live – er utrolig verdifullt for barnas utvikling!

Penny & Friends gjør det enkelt for deg som forelder å motivere til lesing samtidig som du gir barnet ditt glede og en morsom stund! Flere undersøkelser viser en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater.

Hver nye pakke er unik med et spesielt tema og fylt med hesteglede og leselyst. Pakkene inneholder alltid et populært magasin, en alderstilpasset bok og ekstra ting.

Les om hesteeventyr, stallen, vennskap, drømmer, rytteridoler og mye mer! Få hestefakta og tips! Få fine hesteplakater og praktiske hesteting!

Penny & Friends tilbyr et løpende abonnement uten bindingstid for 209 kr/pakke, men du kan også velge å abonnere på 6 pakker for 189 kr/pakke eller 12 pakker for 169 kr/pakke, og dermed få en lavere pris.

Tilbyder: Penny & Friends
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈