< >

Skal du ut og reise? Her er 4 smarte og nyttige velkomstgaver

Skal du ut og reise? Her er 4 smarte og nyttige velkomstgaver Det koster fort noen kroner å reise, men det går an å være smart likevel og spare endel kroner på velkomstgaver på ting man trenger på tur.

Bokklubbene har smarte og praktiske velkomstgaver som fint kan benyttes når du skal på tur. Ta en kikk på disse:

Tips 1: Få to stilige kofferter

I denne kampanjen for nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får du to smarte trillekofferter i størrelsene 58x38x25 cm og 66x45x26 cm.

Tips 2: Få trådløse hodetelefoner

Enten du vil lytte til musikk eller lydbøker mens du er på fly eller koser deg på stranda, er det ekstra kjekt med trådløse hodetelefoner for å unngå kabelsalat. I denne kampanjen fra Krimklubben får du trådløse hodetelefoner fra JBL og tre krimbøker attpåtil.

Tips 3: Få koffertsett med to kofferter

Enten du skal på kort weekendtur eller på langtur, er det bra å ha trillekofferter som er enkle å ta med seg. I denne kampanjen fra Bokklubben Krim og Spenning får nye medlemmer to trillekofferter - den ene er i målene 55x35x23 cm, mens den andre er 60x40x26 cm.

Tips 4: Få elektrisk tannbørste fra Jordan

I denne kampanjen for nye medlemmer i Bokklubben Krim og Spenning får du en elektrisk tannbørste i et praktisk reise-etui. Tannbørsten har en måneds batteritid. Kjekt for deg som sverger til elektrisk tannbørste - også når du skal på tur.

Generelt om bokklubber: Det er ingen kjøpsforpliktelser i bokklubbene, men du må betale porto for velkomstgaven.

Foto: Dreamstime.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈