< >
Annonse:

Er du medlem hos Coop? Sjekk om du har vinnersjanse i appen

Er du medlem hos Coop? Sjekk om du har vinnersjanse i appen Coop starter med spill & vinn i appen sin og du er kanskje blant dem som kan vinne gratiskuponger. Er du medlem hos Coop, bør du sjekke appen med en gang - kanskje du har konkurransen liggende der? Trykk her for å besøke »

Er du med på INSIDERTIPS får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp. I tillegg får du jevnlig tilsendt tips om konkurranser der jeg har funnet svarene for deg, slik at du slipper å gjøre jobben.

Det er altså ikke alle Coop-medlemmer som har vinnermuligheten i appen ennå. Du ser det kjapt under fanen Aktuelt - der står det også "Hjelp oss å teste Spill & Vinn og du kan vinne en gratis kupong". Du kan prøve på nytt hver dag - så langt har jeg ikke vunnet, men gir meg jo ikke!

Spill & Vinn med Coop

I vilkårene kan man lese følgende (kjekt å vite):

For å delta i konkurransen må du være medlem i Coop. Du deltar i konkurransen ved å spille via din Coop medlemsapp, og deltakelse er gratis.

Avhengig av type spill kan du vinne på forskjellige måter. Nærmere instruksjoner finner du i spillet.

Utfallet av spillet er basert på tilfeldigheter, og sannsynlighet for å vinne avhenger av det enkelte spill og antall deltakere/premier.

Antall ganger du kan spille det enkelte spill og hvor lenge det er tilgjengelig, vil variere. Det er mulig å spille så lenge spillet er tilgjengelig i Coop medlemsapp.

Vinner du en av dagens premier vil du få beskjed med det samme i spillet. Premien består av ett gratis produkt. Informasjon om produktet fremgår i spillet. Premien kan ikke byttes inn mot kontanter eller andre varer. Premien kan avhentes i en valgfri Coop-butikk, med mindre annet er angitt i spillet.

Når premien innløses foregår det ved at varen legges på båndet og du registrerer ditt medlemskap i kassen. Ved registrering av medlemskapet blir varen gratis for medlemmet, hvilket vil fremgå på kvitteringen.

Premien må innløses innenfor den tidsfristen som blir angitt i instruksjonene til det enkelte spill og innløsningsperioden kan variere. Premiens tilgjengelighet er avhengig av varebeholdningen i den enkelte butikk.

Konkurransen er forbeholdt kunder som er medlemmer og som er logget inn i Coop medlemsapp.

Tilbyder: Coop
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈