Konkurranser: Diverse

Selv her må vi ha en diverse kategori. Her finner du konkurranser med premier som ikke passer inn andre steder.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Vinn drømmedag på Ullevaal med reise, opphold og VIP-billetter for 10 personer
Fredag 15. november spiller herrelandslaget sin siste hjemmekamp i EM-kvalifiseringen. Norsk Tipping gir deg og ni av dine venner sjansen til å få en kampopplevelse dere sent vil glemme. Norsk Tipping dekker reise, opphold og VIP-billetter for 10 personer, samt at det vil bli besøk av en fotballprofil i løpet av kvelden.
Lyst til å vinne flotte premier? Sjekk mine 4 beste konkurransetips
Mange spør meg hvilke konkurranser jeg synes er topp favoritter akkurat nå, og det er jo ikke like lett å velge. Akkurat nå har jeg fire favoritter - hvilken av dem er du med på?
Vinn Xplora S3 smartklokke i månedlige trekninger
Dersom du mottar nyhetsbrevet til Xplora smartklokke, er du med i månedlige trekninger hvor du kan vinne smartklokken Xplora S3 med forhåndsinstallert SIM-kort fra XPLORA Mobile. Det medfølgende SIM-kortet forutsetter tegning av månedlig abonnement. Prisen for abonnementet er 89-109 NOK i måneden avhengig av abonnementstype.
Vinn opphold for 4 personer på Farris Bad
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Farris Bad, kan du vinne et spaopphold for fire personer i samme slengen. Absolutt verdt det!
Vinn gratis strøm i 1 år
Dersom du registrerer deg i denne konkurransen, kan du vinne gratis strøm i ett år. Du må godta å bli kontaktet for et godt tilbud, men det skal vi vel takle? ;)
Vinn gaver til ditt barn
Meld deg inn i Babyverden - helt uten forpliktelser. Hver måned trekkes flotte premier blant de registrerte. Du kan vinne bagvogn, sovepose, tripp trapp, voksipose osv.
Donaldkonkurranser for barn
Donald Duck & Co. har alltid mange konkurranser gående på sine Facebooksider. Disse passer kanskje best til de litt mindre gjerrigknarkene blant oss?
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.