Konkurranser: Diverse

Selv her må vi ha en diverse kategori. Her finner du konkurranser med premier som ikke passer inn andre steder.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Sjekk min store oversikt over julekalendere på nett desember 2017
I desember finnes det utallige julekalendere på nett - min store oversikt inneholder de jeg synes er best, helt gratis og uten vås, tilbud og slikt. Tips meg gjerne om bra kalendere du også!
Husk å skrive telefonnummer i lokket på glass- og metallemballasje - du kan vinne premier
Visste du at du kan vinne premier dersom du skriver telefonnummeret ditt i lokket på all glass- og metallemballasje som du leverer til gjenvinning? Du kan vinne både Norgesglass og tacomiddager for ett år - og flott for miljøet er det også!
Toffifee fotokonkurranse
Deltar du i fotokonkurransen 'Toffifee' med de beste familiebildene dine, kan du vinne fotoprodukter fra CEWE med dine egne bilder og sjokolade fra Toffifee.
Cappelen Damm gir bort barnebøker på Instagram
Kontoen @barneboker på Instagram deler stadig vekk ut gratis barnebøker, termoser, matbokser, kosedyr osv. til barn. Det er Cappelen Damm sin Instagramprofil for barnebøkene.
Diverse konkurranser på jentenettstedet Julia.no
På Julia.no er det med jevnlige mellomrom konkurranser man kan være med i, med flotte premier. Ta en kikk for å se hvilke konkurranser som er aktive for tiden.
Vinn ukens bok fra Brabok
Dersom du er glad i bøker og bokomtaler, bør du registrere deg gratis hos Brabok. Da får du hver uke tilsendt et nyhetsbrev hvor du også kan vinne en bok ved å svare på et spørsmål. Brabok er ingen bokklubb, og du behøver ikke være redd for avbestillinger og slikt. Nettstedet er rett og slett et samlingspunkt for bokelskere.
Gratis Las Vegas spill med ekte premier
Dersom du har planlagt en tur til Las Vegas, kan du teste ut myVEGAS på Facebook og vinne ekte premier som du kan bruke på din tur. Spillet er gratis, og du har virkelig sjansen til å piffe opp turen din uten å betale noe ekstra.
Vinn gaver til ditt barn
Meld deg inn i Babyverden - helt uten forpliktelser. Hver måned trekkes flotte premier blant de registrerte. Du kan vinne bagvogn, sovepose, tripp trapp, voksipose osv.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.