Konkurranser: Diverse

Selv her må vi ha en diverse kategori. Her finner du konkurranser med premier som ikke passer inn andre steder.
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Siste sjanse
👁 Vis detaljer
Vinn kroppspleieprodukter fra L'Occitane verdt 1 000 kroner - 3x vinnere
Dersom du gir tilbakemelding på julemagasinet til Vitusapotek og svarer på noen spørsmål, er du med i trekningen av tre premiepakker med kroppspleieprodukter fra L'Occitane.
Gjerrigknarkens store julekalenderoversikt for 2018
Da er vi endelig i gang med desember og adventstiden. Vi som elsker julekalendere og konkurranser har nok å velge blant. Gjerrigknarken har i mange år hatt sin egen oversikt over anbefalte julekalendere som du også kan bruke!
Vinn Bahco verktøyvogn verdt ca 20 000 kroner
I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne en premium verktøyvogn verdt 20 000 kroner - spekket med verktøy og utstyr.
Vinn varer verdt 10 000 kroner fra Jernia
Du kan vinne varer verdt 10 000 kroner fra Jernia dersom du registrerer en ønskeliste. Det trekkes en vinner 5., 12. og 19. desember. Du må lage en brukerkonto for å kunne lage en ønskeliste.
Vinn opphold for 4 personer på Farris Bad
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Farris Bad, kan du vinne et spaopphold for fire personer i samme slengen. Absolutt verdt det!
CEWE Photo Award med premier verdt over 2 millioner kroner
Er du glad i å ta bilder, kan du delta i CEWE sin fotokonkurranse. Du kan vinne både reise, fotoutstyr og gavekort, og i tillegg gir hvert bilde opplastet ca. 0,95 kr (0,10 euro) til SOS-barnebyer internasjonalt. Så da gjør du uansett en god gjerning!
Vinn gratis strøm i 1 år
Dersom du registrerer deg i denne konkurransen, kan du vinne gratis strøm i ett år. Du må godta å bli kontaktet for et godt tilbud, men det skal vi vel takle? ;)
Cappelen Damm gir bort barnebøker på Instagram
Kontoen @barneboker på Instagram deler stadig vekk ut gratis barnebøker, termoser, matbokser, kosedyr osv. til barn. Det er Cappelen Damm sin Instagramprofil for barnebøkene.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.