< >

På tide å prøve matkasse i en travel hverdag?

På tide å prøve matkasse i en travel hverdag? Når hverdagen blir for travel, er det kanskje på tide å prøve matkasse for å spare tid, planlegging og unngå impulskjøp? Ja, det er nok billigere å ordne alt selv - men tiden strekker kanskje ikke til hos deg?

En matkasse er ganske enkelt en kasse med alle råvarene du trenger for å lage middag - du får selvsagt også detaljerte oppskrifter for hver middag.

Dersom du har god tid og er en hund etter tilbudsvarer i matvareforretningene, er det kanskje ikke så mye å spare på å bruke matkasser. Men dersom du i en travel familiehverdag sliter med å få nok tid til handling, planlegging av middager og kanskje til og med kreativitet i matlagingen, kan det være verdt å prøve matkasser.

Det finnes forskjellige leverandører av matkasser som du kan prøve, og flere av dem har i disse dager gode tilbud!

Adams Matkasse

Som ny kunde hos Adams Matkasse får du 20% rabatt ut året - du sparer opptil 353 kroner per matkasse - se tilbudet her! [annonselenke] Tilbudet gjelder til 15. november.

Godt Levert

Hos Godt Levert får du også 30% rabatt på 2 matkasser - gjelder for nye kunder se tilbudet her! [annonselenke] Tilbudet gjelder til 30. november.

Hello Fresh

Hello Fresh sitt tilbud sparer deg for opptil 1149 kroner på fire matkasser. Se tilbudet her! [annonselenke]

Felles for tilbyderne er at det ikke er noen bindingstid og du derfor kan avslutte abonnementet når du vil. Du kan også pause eller endre leveringstid.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: