Kundeklubbene til Serla og Lambi legges ned

Foto: Gjerrigknark.com
Foto: Gjerrigknark.com
Er du blant dem som har samlet koder fra Serla og Lambi toalettpapir og kjøkkenruller? Da er det nok en trist nyhet å høre at klubbene legges ned fra og med 3. juni. Grunnen er ifølge produsenten synkende interesse for klubben de siste par årene.

Visste du kanskje ikke engang at Serla og Lambi har hatt kundeklubber? Det hele har dreid seg om å registrere kodene fra tørkerull- og toalettpapirpakkene for å samle nok til å kunne løse inn i belønnninger som gavekort, utstyr, kosedyr osv.

- Tider og vaner endrer seg og vi har de siste årene merket en synkende interesse for klubben vår. På bakgrunn av dette vil klubben legges ned til våren, heter det i en likelydende nyhet på både Lambi og Serla sine nettsider.

Klubbene Lambi Soft Club og Serla Club legges ned 3. juni 2019. Alle brukerkontoer og ubenyttede poeng slettes. Frem til slettedatoen er alt som tidligere, og du kan fremdeles registrere poeng og løse inn belønninger.

- Det er virkelig synd at kundeklubbene legges ned, men det har vel ligget i kortene en stund, uttaler Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com. Belønningene som har vært tilgjengelig har i lengre tid vært rimelig stusselige, mener han.

- Nå de siste dagene gjelder det å tømme poengkontoen din, og da er det en flott greie at man kan gi poengene til Kreftforeningen - et godt, veldedig formål, sier Gjerrigknarken Rune.

Aktuelle saker fra den siste tiden: