Coop og Ving starter samarbeid - og medlemmene får rabatt

Foto: Dan Gold, Unsplash
Foto: Dan Gold, Unsplash
Coop har inngått samarbeid med Ving og sikrer Coop-medlemmene dermed billigere reiser. Samarbeidet betyr at reiser bestilt via Coop sine medlemsider gir hundrelapper spart for Coop-medlemmene - 600 kroner i rabatt. For å markere den nye avtalen blir det gitt dobbel rabatt på 1 200 kroner for reiser i perioden 1. mai til 30. september som bestilles mellom 20. januar og 23. februar.

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land. Ving arrangerer charterreiser og fleksible pakkereiser med rutefly, og tilbyr i tillegg flybilletter og hotellovernattinger for de som vil reise på egen hånd.

- Vi er veldig positive til samarbeidet med Coop og gleder oss til å kunne tilby deres 1,7 millioner medeiere gode priser på reiser, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff i en pressemelding.

Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en medlemsfordel på reiser har vært etterspurt av Coops medeiere i lengre tid.

- Vi jobber kontinuerlig med å tilby våre medeiere medlemsnytte både internt i Coop og gjennom samarbeidsavtaler med eksterne aktører. Medlemsfordel på reise kom på en klar førsteplass da vi spurte medeierne våre hva de ønsket seg. Vi kontaktet derfor en rekke pakkereisetilbydere i Norge, og Ving var den aktøren som kunne gi det beste tilbudet til Coops medeiere.

Aktuelle saker fra den siste tiden: