Forbedret bilsalg på Finn: Gjør hele handelen på ett sted

Ill: Finn.no
Ill: Finn.no
FINN motor kan nå tilby en smidig, enkel og trygg bilhandel mellom privatpersoner der alt kan gjøres på ett sted. Dette er en gledelig nyhet for alle som skal selge eller kjøpe bil.

FINN har nå fått på plass en kjøpsprosess der du kan gjøre alt fra å signere kontrakt og gjennomføre betaling til å ordne med eierskifte og signere forsikringsavtale. Alle disse stegene ved kjøp og overtakelse av ny bil, gjør prosessen enklere og tryggere for de omkring 180 000 bilsalgene som foregår på FINN hvert år.

Med integrasjonen av eierskifte via Statens vegvesen i FINN sin bilhandel-prosess er den siste brikken i den smidige og enkle bilhandelen på plass.

- Å lage en løsning der hele prosessen ved en bilhandel er ivaretatt, er et mål vi har hatt lenge. Det er svært hyggelig å kunne si at nå ha alle FINN-brukere muligheten til å selge og kjøpe bil i løpet av få minutter via FINN, sier produktdirektør i FINN motor, Eirik Håstein i en pressemelding. Han forteller også at en av de første bilhandlene som foregikk i denne nye smidige prosessen, var unnagjort på 18 minutter fra start til slutt.

FINNs kjøpekontrakt er laget i samarbeid med Forbrukerrådet for å sikre både kjøper og selger en trygg handel. Det finnes også en betalingsløsning som er helt trygg for begge parter. Eierskifte som du tidligere måtte gjøre hos Statens vegvesen, er nå integrert på FINN sin plattform. Når du skal tegne forsikring, får du opp flere alternativer inne på FINN sine sider og velg den som er best for deg. FINN tilbyr også 30 dagers gratis bilforsikring via If eller Storebrand.

Statens vegvesen ønsker eierskifte via FINN velkommen. - I Statens vegvesen er vi opptatt av å sette brukerne i sentrum og utvikle helhetlige digitale løsninger. At FINN nå har integrert eierskifteprosessen i sin løsning, er et godt eksempel på at vi har lyktes med dette, uttaler Erik Johannessen.

Slik foregår en bilhandel på FINN og denne prosessen kan du gjøre enten i FINN-appen eller på desktop.

Aktuelle saker fra den siste tiden: