Nå kan du bruke CashPoints fra Norwegian igjen - men ikke som før

Foto: Erich Westendarp, Pixabay
Foto: Erich Westendarp, Pixabay
Flyselskapet Norwegian satte i vinter CashPoints-systemet sitt på pause - kundene kunne ikke opptjene bonuspoeng på flyreiser eller bruke poengene til å betale hele eller deler av flyreisen. Nå er selskapet gjennom en rekonstruksjon og er "back again". CashPoints kan igjen brukes, men med sterke begrensninger.

Norwegian varslet allerede i februar at det kunne bli innført begrensninger i hvor mange CashPoints som kan brukes ved hvert billettkjøp.

Nå er det altså kommet ny informasjon om bruk av CashPoints til å kjøpe flybilletter hos Norwegian, men det er dessverre ikke like fritt som før.

Slik ser de nye reglene ut for bruk av CashPoints:

For hver 1 000 kroner du bruker på flybilletter og tilleggsprodukter (skatter og avgifter inkludert), kan du bruke opptil 500 CashPoints. Det er også en begrensning i hvor mye som kan brukes per måned per konto - opptil 10 000 CashPoints.
Nye regler for bruk av CashPoints hos Norwegian

- Nå er det jo slik at svært mange billetter hos Norwegian koster under 1000 kroner (i alle fall hittil), så her sikrer selskapet seg mot at folk får brukt sine opptjente bonuspoeng. Det er jo smart av Norwegian, men ikke til folks fordel, mener Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

Han tror selskapet forsøker å "tvinge" folk til å kjøpe dyrere billetter eller tilleggsprodukter, selv om det kanskje overhodet ikke er nødvendig. - Men så snart folk får brukt opp sine "surt opptjente" CashPoints, blir det spennende å se hva som skjer, sier Nikolaisen.

Aktuelle saker fra den siste tiden: