- Slutt å bruke Bank Norwegian-kortet med en gang!

Foto: Gjerrigknark.com
Foto: Gjerrigknark.com
Norwegian setter CashPoints-systemet på pause. Det kriserammede flyselskapet fryser bonus- og kundefordelsprogrammet sitt fram til gjenreisningen av selskapet er gjennomført. I prinsippet er det således ingen vits i å bruke kortet - i alle fall om poenget ditt er å samle CashPoints.

OPPDATERT SAK FRA 03. FEBRUAR:

Bank Norwegian er i gang med cashback nå

Som følge av prosessen med restrukturering av Norwegian, må flyselskapet pause opptjening av CashPoints på flyreiser samt bruk av CashPoints som hel- eller delbetaling. Endringen trer i kraft fra i dag, 1. februar 2021, og gjelder i perioden frem til Norwegian har kommet seg gjennom rekonstruksjonen, heter det i en melding til kundene. Når CashPoints igjen kan brukes, har Norwegian varslet at det kan bli innført begrensninger i hvor mange CashPoints som kan brukes ved hvert billettkjøp.

- Det er lenge siden jeg sluttet å bruke Bank Norwegian-kortet for å spare opp til CashPoints som igjen kunne brukes på flyreiser, sier Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com. Han antar at det er mange som har tenkt på samme måte og som har byttet til andre kredittkort med "tryggere" cashback-ordning.

- Slik Norwegian og Norwegian Reward nå har formulert seg, er det ingen grunn til at brukere av Bank Norwegian-kortet benytter kortet i det hele tatt. Jeg anbefaler alle å benytte andre cashback-kort, oppfordrer Nikolaisen.

- Et lite lyspunkt er det i all "elendigheten" forresten, mener Nikolaisen,. Han sikter til følgende "ulne" formulering fra Bank Norwegian: Vi kommer til å tilby en midlertidig mulighet for å tjene ubegrenset cashback istedenfor CashPoints ved bruk av Bank Norwegian-kortet. Cashback er enkelt fortalt penger tilbake når du bruker Bank Norwegian-kortet ditt. Vi vil sende deg mer informasjon om cashback og hvordan du kan velge det i løpet av de nærmeste dagene. - Det blir spennende å følge utviklingene i de kommende dagene og ukene, sier Nikolaisen.

Norwegian sier selv følgende i sakens anledning:

Norwegian Reward sine tjenester til Norwegian vil bli satt på pause mens Norwegian gjennomgår en rekonstruksjon. Reward- medlemsskapet ditt vil fremdeles være aktivt, men i pausen vil det ikke være mulig for Reward-medlemmer å opptjene eller bruke CashPoints eller Rewards når man bestiller reiser med Norwegian (flybilletter, ekstra bagasje osv.). Du vil fremdeles ha mulighet til å tjene CashPoints med våre andre Reward-partnere. 

Når pausen er over vil du igjen kunne tjene og benytte CashPoints og Rewards på Norwegian sine produkter og tjenester, men vi reserverer oss retten til å begrense bruk av CashPoints som betaling inntil virkningene av pandemien avtar og Norwegian kan returnere til en mer normal drift.  

Vi forstår at disse endringene, i tillegg til den pågående pandemien og myndighetenes reiserestriksjoner, ikke gjør det mulig å tjene og bruke CashPoints og Rewards som normalt. Derfor vil vi gi alle våre medlemmer muligheten til å utvide varigheten på alle CashPoints som utløper 31. desember 2021 med ett år. Det vil komme mer informasjon om dette.  

Aktuelle saker fra den siste tiden: