Hva kan du oppleve gratis på Oslo kulturnatt?

Fredag 17. september blir det kulturfest i Oslo når et samlet kulturliv igjen arrangerer gratis opplevelser i hele byen. Illustrasjon: Kulturetaten i Oslo.
Fredag 17. september blir det kulturfest i Oslo når et samlet kulturliv igjen arrangerer gratis opplevelser i hele byen. Illustrasjon: Kulturetaten i Oslo.
Fredag 17. september blir det kulturfest i byen når et samlet kulturliv igjen arrangerer gratis opplevelser i hele Oslo. Nå er programmet klart og her kan du finne noe for alle, uansett alder, livsstil eller interesse.

– Oslo kulturnatt synliggjør alt det flotte Oslos kulturliv har å tilby, og alt vi har gledet oss til å vende tilbake til etter det siste året. Nå håper vi publikum finner mye de har lyst til å få med seg og legger opp løypa for dagen, sier prosjektleder Christin Lundevall i en pressemelding.

De første arrangementene starter midt på dagen, og de siste varer til langt på natt. I programmet kan du velge ut dine favoritter og lage en tilpasset løype, som kan deles med venner og familie i sosiale medier. Årets kulturnatt-torg er på Oslo S, i samarbeid med VisitOslo. Her er det planlagt et eget program med kulturopplevelser.

Det blir kultursnadder i følgende kategorier

  • Musikk og dans
  • Kunst og litteratur
  • Arkitektur og design
  • Historie og museum
  • Utforsk (oppdag nye uttrykk og bevegelser i kulturen)

Hvordan det var igjen?

Husker vi hvordan det var å gå på kultur og være blant folk? Oslo kulturnatt er en perfekt anledning for både aktører og publikummere til å dra i gang finmotorikken igjen, i form av både klappende hender og rockeføtter.

– Etter den rare tiden, er det trygt å si at årets Oslo kulturnatt er et forsiktig gjensyn og en sakte omstart for oss alle. Vi håper 17. september åpner øynene opp for de fantastiske kulturtilbudene rundt oss – også til videre inspirasjon og bruk resten av året, sier Lundevall.

Du finner hele programmet på nettsidene til Oslo Kulturnatt.

Aktuelle saker fra den siste tiden: