Coop strømavtale endres

Foto: Gjerrigknark.com.
Foto: Gjerrigknark.com.
Fra 1. oktober gjøres en endring i Coop strømavtale som medlemmene kan benytte seg av via strømselskapet LOS. Årsaken er regjeringens strømstøtteordning.

Regjeringens strømstøtteordning dekker nå 90% av strømkostnaden over 70 øre per kWh. Ordningen er vedtatt til og med mars 2023, men forventes å bli forlenget.

Coop strømavtale har vært slik at medlemmene får tilbakebetalt 2% medlemsbonus på strømmen du bruker. Dermed har Coop-medlemmene med denne strømavtalen kunnet innkassere et kjekt prisavslag - fordi bonusen har blitt beregnet FØR strømstøtten trekkes fra.

Nå endres avtalen slik at Coop-bonusen ikke lenger gjelder for den delen av strømforbruket som dekkes av regjeringens strømstøtteordning - det vil naturlig nok redusere medlemsbonusen noe. Avtaleendringene trådde i kraft 16. september for nye kunder og fra 1. oktober for eksisterende kunder.

- Ingen grunn til bekymring - du har fremdeles en av de aller beste avtalene på markedet, heter det i en melding fra Coop til strømkundene sine. Du kan lese mer om Coop strømavtale på denne siden.

Aktuelle saker fra den siste tiden: