TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!

Slutt på fiskebonus hos Kiwi

Foto: Gjerrigknark.com.
Foto: Gjerrigknark.com.
I 2019 innførte Kiwi permanent fiskebonus - et kutt på 15% på all ferskpakket fisk for dem som var medlem i kundeprogrammet Kiwi Pluss. Nå kutter matkjeden ut tilbudet.

Når Kiwi lanserer fordeler som gir besparelser for kundene, er kjeden flinke til å formidle dette videre i butikk, på nett og i reklamer rettet mot oss som handler varer i lavpriskjeden. Et godt eksempel er aksjonen med å få kjøpt gårsdagens brød til halv pris - som både sparer miljøet og penger.

Litt mer underkommunisert - for å si det mildt - blir det når kundefordeler forsvinner. Har du fått med deg at den permanente bonusordningen '15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk' nå forsvinner?

I mars 2019 kunne Norgesgruppen og Kiwi fortelle at Kiwi Pluss-kunder kunne glede seg over en ny fast fordel - 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk - i tillegg til den vanlige Trumf-bonusen på all fersk frukt og grønt.

Den gang uttalte Kiwi-sjef Jan Paul Bjarkøy: - Vi i Kiwi vet at nordmenn spiser sunnere når den sunne maten blir billigere, og vi kjemper beinhardt for å gi våre kunder sunne matvarer til lavere priser. Derfor gir vi nå 15 prosent Trumf-bonus på ferskpakket fisk til våre KIWI PLUSS-kunder. Det skal lønne seg å velge sunt, og lavere priser på sunn mat påvirker forbruket, helsen og livsstilen vår.

I Nettavisen het det at Kiwi innfører permanent fiskebonus, men nå er det altså slutt for ordningen. Skal det ikke lenger lønne seg å velge sunt?

Kiwi fortsetter med 15% Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, men fra mandag 26. september forsvinner altså ordningen med "permanent fiskebonus". Så spørs det om folk får dette med seg - eller om 3 1/2 år med billigere ferskfisk har gjort at folk flest fortsatt tror ordningen består. Tror du Kiwi vil fortelle forbrukerne at de har kuttet ut ordningen?

Aktuelle saker fra den siste tiden: