Stor vekst for tilbudsapper i jakten på lave priser

<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: main_image_text in <b>/home/gjerri98/www/_v2/content/pages/current-story.php</b> on line <b>176</b><br />
<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: title in <b>/home/gjerri98/www/_v2/content/pages/current-story.php</b> on line <b>176</b><br />
Foto: Pexels.
Mange sliter med økonomien og leter etter nye måter å spare penger på. Flere har søkt seg til tilbudsappene eTilbudsavis og Mattilbud. - Vi har sett en utrolig utvikling i antall lesere i appen i løpet av 2022 og vi har allerede nådd 28 millioner besøk i første halvdel av 2023, sier Daniel Linde fra appen eTilbudsavis & Mattilbud.

Flere leser tilbudsaviser og planlegger innkjøp

Det er flere måter å finne tilbud på mat, som for eksempel å sammenligne priser mellom forskjellige butikker, bruke rabattkuponger eller å utnytte spesialtilbud og kampanjer. Ved å være klar over disse alternativene og være forberedt på å bruke litt ekstra tid og energi på å søke etter dem, kan du enkelt finne gode tilbud på mat og samtidig spare penger.

Appen eTilbudsavis, som samler alle butikkenes tilbudsaviser, har den siste tiden hatt en enorm trafikkøkning.

– Vi er utrolig glade for den økte interessen for tjenesten vår. Vi er også stolte over å kunne hjelpe folk med å holde kostnadene nede, sier Daniel Linde.

I løpet av første halvdel av 2023 har antall lesere i appene økt med ca. 30 % og søk etter spesifikke produkter har økt med 113 %. Det er ca. 600 000 besøk på appene i Norge hver måned.

Bruken av handlelisten har økt med 22 %, noe som tyder på at folk liker å planlegge kjøpene sine.

– Det er en klar forskjell på hva folk søker etter i appen. Det er en stor prosentvis økning i søk etter produkt og færre søk på spesifikke butikkjeder. Dette indikerer at vi har blitt multi lojale og det spiller ikke så stor rolle hvilken butikk vi besøker så lenge vi kan få favorittvarene våre til best mulig pris.

De mest søkte matvarene akkurat nå er

 1. Kjøttdeig

 2. Brus

 3. Kaffe

 4. Pizza

 5. Cola

 6. Kylling

 7. Toalettpapir

 8. Egg

 9. Energidrikk

 10. Sjokolade

De mest søkte merkevarene er

 1. Pepsi

 2. Norvegia

 3. Coca Cola

 4. Grandiosa

 5. Red Bull

 6. Freia

 7. Evergood

 8. Friele

 9. Jarlsberg

 10. Solo


Hva er det oftest tilbud på i butikkene?

 1. Kolonial

 2. Frukt og grønt

 3. Ferdigretter

 4. Meieri

 5. Kjøl

 6. Kjøtt

 7. Fisk og sjømat

 8. Husholdning

 9. Drikker

 10. Personlig pleie

 11. Godterier


Notice: Undefined index: url in /home/gjerri98/www/_v2/content/pages/current-story.php on line 194

Aktuelle saker fra den siste tiden: