Nyttige tjenester: Annonser

Her finner du en samling over sider som tilbyr deg å legge inn annonser (rubrikk etc etc) kostnadsfritt
  • Nyeste
Skjul detaljer
QXL - gratis å legge ut annonser
Du husker kanskje den gode, gamle nettauksjonen QXL? Den eksisterer fortsatt, og nå er det gratis å legge ut annonser der. Du må kun betale noen kroner dersom varen din blir solgt.
Brukte anleggsmaskiner
På Machineryzones nettside kan du finne mer enn 100 000 annonser på brukte anleggsmaskiner. Hvis man har interesse for feltet eller driver i bransjen, kan kanskje dette stedet være midt i blinken.
Bytteringen i Bergen
Bytteringen i Bergen fører en oversikt over personer som har en tjeneste eller var de ønsker eller kan tilby. Hvis man trenger en ting eller tjeneste kan man kontakte personen og ordne en byttehandel.
ROTO.NO - Rubrikk og torghandel online
Roto.no har som mål å bli en foretrukket gratis annonseplass i Norge og jobber til enhver tid for at tjenesten skal være så god som mulig, uten at brukerene må betale for tjenesten!
Gratis annonser - barnepass!
Privatpersoner kan legge inn din egen annonse for alle barnerelaterte tjenester, kontakt eller produkter f.eks dagmamma, praktikant, au-pair, utstyr. I tillegg får du vindus-presentasjon i lokaler sentralt i Oslo.
Nordicface - Profesjonelt modellsamfunn.
Nordicface.com er Norges største modell-, talent og casting-samfunn! Enten du er en modell eller et talent på jakt etter nye oppdrag, en seriøs casting-agent eller bare ønsker å lære mer om bransjen, så er Nordicface.com stedet for deg. De tilbyr GRATIS profil, bilde-album og matching mellom talent og oppdragsgiver! Nordicface.com brukes som casting-plattform av mange av Norges største TV-kanaler, magasiner og modellbyråer.
Oppslagstavle
På "Nettopp", som er NTNU sin oppslagstavle, kan du finne mang en ting som selges for en billig penge. Du kan også sjekke ut oversikten over ting og tang som gis bort! Klikk deg inn og se hva du kan få gratis ;-)
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.