Underholdning: E-bøker

Online bøker eller e-bøker blir mer og mer populært. Forfatterer og andre ivrige legger ut publikasjonene sine for gratis nedlasting.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Amazon.com gir deg gratis e-bøker på engelsk til Kindle
Amazon har mange gratis e-bøker til deg som bruker Kindle. De har både klassikere og nyere litteratur.
Gratis engelske e-bøker
Hos ebooktakeaway gir de deg tilgang til å laste ned og lese bøker av en rekke eldre engelske forfattere, og noen andre. Mange av bøkene er regnet som klassikere så det kan kanskje være interessant å ta en titt. Bøkene kan lastes ned som PDF, HTML eller text ebook format.
Gratis bok: "Grågud og kvitekrist"
Her kan du laste ned PDF-versjonen av Jahn-Arill Skogholts roman «Grågud og kvitekrist». Boka kom opprinnelig ut på Orkana forlag i 1999 og omhandler trælen Bjore som er født av høvdingslekt. På 15-årsdagen får han brått friheten tilbake.
Bokhylla.no - Norske bøker på nett
Nasjonalbibliotekets tjeneste, Bokhylla.no, har lagt over ti tusen norske bøker tilgjengelige på internett i fulltekst. Samlingen utvides kontinuerlig, og du kan laste ned gratis lesestoff.
Last ned religiøse bøker gratis
Fra denne amerikanske siden kan du laste ned forskjellige bøker online i PDF format. De fleste av bøkene har et religiøst utgangspunkt og en religiøs undertone.
Godteposen - bokserie for barn
Fire av bøkene i den populære Godteposeserien kan lastes ned som PDF filer. Denne bokserien byr på historier som er spesiallaget for opplesning og er skrevet av Martin Nygaard som selv er far til to barn.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.